free download 78 travel guides written by experts

Andreea Mantea, la volanul unui excavator

Frumoasă şi delicată, cea mai râvnită burlăciţă a momentului, Andreea Mantea, dă dovadă de curaj în fiecare ediţie. Nu doar se lasă surprinsă de cavalerii veniţi să o cucerească, ci şi ea îi impresionează pe ei cu experienţele la care se încumetă.

În ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1, Andreea Mantea îi invită pe doi dintre concurenţi la un date special, plin de curaj. Burlăciţa şi-a propus să înveţe alături de Valentin şi Sorin cum să mânuiască un excavator.

Sorin, emoţionat fiind de noutatea experienţei, nu s-a descurcat foarte bine la volanul maşinii, moment în care Andreea a preluat controlul şi s-a urcat în locul lui: „Cu toate că nu ajută la nimic să învăţăm cum se foloseşte această maşină de lucru, am vrut să văd dacă acestor doi bărbaţi le pasă de mine. De fapt, întâlnirea este un test”, mărturiseşte Andreea.

Se pare că burlăciţei i-a plăcut experienţa, pentru că nu şi-a putut ascunde entuziasmul, dând dovadă de îndemânare. La sfârşitul întâlnirii, Andreea a mărturisit că a fost una dintre cele mai distractive experienţe pe care le-a avut până acum, moment ce va putea fi urmărit la „Burlăciţa” joi, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor afla numele concurentului care a provocat un nou scandal în casa în care stau băieţii.

Bucuresti, 26.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *