Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Andreea Lica este noul Strategy Manager la Domeniile Averești

Echipa de management a Domeniilor Averești, unul dintre cei mai importanți producători locali de vin, în top 10 cele mai mari plantații de viță de vie din România, se consolidează. Andreea Lica va ocupa funcția de Strategy Manager.

Cu o experiență de 25 de ani în marketing și publicitate, dintre care ultimii cinci ani și jumătate petrecuți în industria vinului, Andreea Lica se alătură echipei de management a Domeniilor Averești.

După ce a contribuit major la creșterea brandurilor aflate sub umbrela Viticola Sarica Niculițel/Caii de la Letea și Domeniile Prince Matei din poziția de marketing manager, Andreea Lica se alătură unei echipe entuziaste pentru a construi în continuare branduri de vin solide, pe plan local și internațional. Anterior experienței sale în lumea vinului, Andreea Lica a fost antreprenor în publicitate din poziția de proprietar al agențiilor Medes Advertising și 4U Bright Ideas. De asemenea, timp de aproape 2 ani, Andreea Lica a fost consultant la cel mai mare mall din Panama City (Albrook Mall).

Andreea Lica
Andreea Lica

Licențiată în drept, în 2021 Andreea Lica a finalizat și studiile de Master la Facultatea de Horticultură din cadrul UASMV – Tehnologii performante, marketing și management vitivinicol.

“Intrarea mea în industria vinului a fost cea mai înțeleaptă decizie pe care am putut să o iau! Produsul este fascinant și oamenii care contribuie la realizarea lui, de asemenea. Venirea mea la Domeniile Averești o văd ca pe o încununare a muncii mele din ultimii ani, o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere. Atunci când ai un vin excelent și capacitatea de a-l realiza, o echipa profesionistă și entuziastă și resursele necesare, nu rămâne decât să-mi folosesc tot know-how-ul pentru ca Domeniile Averești să ajungă unul dintre cei mai importanți jucători din industria vinului. ” – Andreea Lica, Domeniile Averești

„Vinul este experiență și poveste, exact asta înseamnă și Domeniile Averești, ca și produs, dar și ca echipă. Strângem în jurul vinului de Averești oameni capabili și experimentați, care să completeze și să diversifice strategia noastră de dezvoltare.” – Rareș Florea, Country Manager Domeniile Averești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *