free download 78 travel guides written by experts

Andreea Esca si Andra, invitatele speciale ale lui Catalin Maruta in editiile de azi si maine

Emisiunea „La Măruţă” va prezenta astăzi un material special, ce o aduce în centrul atenţiei pe Andreea Esca. Andreea, gazda Ştirilor PRO TV încă de la inaugurarea postului în anul 1995, a acceptat invitaţia lui Măruţă de a oferi un interviu exclusiv în care face referire la copilărie, adolescenţă şi la frumuseţea prezentului.

Astăzi, Cătălin Măruţă va avea ca punct de atracţie al emisiunii un material exclusiv cu Andreea Esca. În cadrul interviului realizat în liceul unde prezentatoarea Ştirilor PRO TV a învăţat, aceasta îşi aminteşte cu drag de copilărie şi adolescenţă. În plus, Andreea vorbeşte despre căsnicie şi despre bucuriile pe care le trăieşte alături de copii şi de soţul ei, insa si despre primul său volum autobiografic „Ce-am făcut cȃnd am tăcut”.

Andreea Esca este în acest moment in turneu de lansare a cărţii, fiind prezentă pe 21 iunie în Bucureşti, la Librăria Humanitas Cişmigiu începând cu ora 11:00. Andreea a pregătit şi o sesiune de autografe pentru toţi cei care doresc să descopere ce o echilibrează în viaţa personală şi ce o ajută să-şi menţină la cele mai înalte standarde profesionalismul şi dedicarea.

În ediţia de vineri, 19 Iunie, de la ora 16:00, Cătălin Măruţă i-a pregătit multe surprize Andrei, pentru a celebra cei 12 ani de carieră muzicală. Pentru a o impresiona cu desăvȃrşire, Măruţă i-a pregătit un duet neaşteptat, iar una din cȃntăreţele ei preferate va realiza un moment fabulos. Mai mult, Cătălin Măruţă şi fiul lor, David, îi vor demonstra celei mai importante femei din viaţa lor că au un talent neştiut.

În plus, în această ediţie specială, „La Măruţă” va include imagini de culise şi o va prezenta telespectatorilor pe Andra aşa cum nu au mai văzut-o niciodată.

Bucuresti, 19.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *