free download 78 travel guides written by experts

Andreea Berecleanu va prezenta cele mai importante stiri la Antena 1

Incepand cu 23 august, Andreea Berecleanu va prezenta principalul jurnal de stiri al Antenei 1,
Observator 19.

Cu o cariera de 17 ani in domeniul stirilor, Andreea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti ai tarii, va aduce in casele romanilor cele mai relevante stiri ale zilei. “Dupa o perioada in care am demonstrat, alaturi de Andrei, ca viata profesionala se potriveste perfect cu cea de familie, urmeaza o alta etapa in viata noastra in care vom evolua separat, pe jurnale diferite. Sa fii flexibil este deviza oricarui profesionist in televiziune, oriunde in lumea larga. Pasiunea pentru televiziune, pentru stiri, este importanta indiferent de ora la care prezinti. Prezentarea principalului Observator o dubleaza”, a declarat Andreea Berecleanu.

Alina Petrescu a acceptat provocarea Antenei 3 de a-si completa experienţa profesionala cu un nou proiect ambiţios, in care va promova, asa cum a facut si pana acum, informaţia de calitate. „Unele lucruri nu se schimba niciodata. Pentru mine, televiziunea inseamna hard news si mi-e dor sa fiu in mijlocul evenimentelor. Mai ales ca traim o perioada extrem de interesanta din punct de vedere social si politic. Ma intorc acasa, dupa o experienţa foarte buna pentru mine, si profesional si personal, la Observatorul orei 19”, declara Alina Petrescu. „Andreea si-a demonstrat valoarea, in ani de experienţa. Va avea de comunicat cu un public pe care il cunoaste, asa ca stiu ca va face treaba buna. Ii urez succes”, a mai declarat Alina Petrescu.

Observator 19 a dezvoltat, in cei aproape 20 de ani de emisie, o puternica legatura cu publicul, aducindu-i informatii relevante, de care are permanent nevoie.

Bucuresti, 17.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *