free download 78 travel guides written by experts

Andreea Banica este cea mai mare fana a lui Manuel D. Dinculescu

Andreea Bănică, cea mai sexy mămică din showbizul românesc, a declarat în direct la emisiunea „Draga mea prietenă” de la Kanal D că este cea mai mare fană a lui Manuel D. Dinculescu, unul dintre cei trei Matinali de la Radio 21. Artista a fost invitată în emisiune alături de Laurenţiu Duţă şi de matinalii Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco.

Acolo, frumoasa cântăreaţă i-a oferit DJ-lui Radio 21 cadoul pe care acesta şi-l dorea de foarte mult timp: i-a acordat un autograf pe mână, cu mesajul „Pentru Dincu, pupi!”.  Manuel s-a declarat încântat de surpriză şi a mărturisit că „dragostea” este reciprocă, D. Dinculescu fiind fanul numărul 1 al Andreei Bănică.

„Povestea noastră de „iubire” a început printr-un MMS cu mulţi ani în urmă, după ce Andreea s-a fotografiat pe scaunul meu de la radio. De atunci tot alerg după ea. Se pare că astăzi a fost ziua mea norocoasă pentru că în sfârşit am prins-o. Dar pentru că simpatia este reciprocă, am reuşit să-i smulg şi un autograf. Nu cred că mă mai spăl pe mâna pe care mi-a scris.”, spune zâmbind Manuel D. Dinculescu.

Andreea Bănică a fost prezentă la emisiunea „Draga mea prietenă” de la Kanal D pentru a promova videoclipul piesei „Shining Heart”, single în colaborare cu Laurenţiu Duţă, care ocupă poziţia a treia din Hit Super 50, clasamentul celor mai bune 50 de piese de la Radio 21, votat de ascultători.

Bucuresti, 22.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *