free download 78 travel guides written by experts

Andreea Banica dezvaluie la “Te pui cu blondele?” reteta sa de slabire

Alex Velea, Andreea Bănică şi Claudiu Bleonţ sunt cei care vor umple seara telespectatorilor miercurea aceasta, de la ora 20:30, la Antena 1, cu mărturisirile pe care le vor face, dar şi cu reacţiile pe care le vor avea în urma provocărilor lansate de concurente.

Armata de blonde a lui Dan Negru ştie întotdeauna cum să-i facă pe invitaţi să dezvăluie până şi cele mai secrete ponturi care îi ajută să se menţină în formă. Drept pentru care, Andreea Bănică a mărturisit reţeta datorită căreia reuşeşte să-şi păstreze silueta, reţetă cu ajutorul căreia scapă de fiecare dată de kilogramele în plus. Totodată, ea a fost provocată să o şi pregătească în platoul emisiunii.

O cană de oţet, un pahar de miere şi câţiva căţei de usturoi sunt ingredientele care au ajutat-o pe concurenta de la “Te cunosc de undeva!” să revină la formele pe care le avea înainte de a o naşte pe fiica sa, Sofia. Claudiu Bleonţ a dezvăluit la rândul său un remediu care vindecă şi ajută la cicatrizarea rănilor.

Telespectatorii care vor urmări “Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla reţele cu care Andreea Bănică şi Claudiu Bleonţ reuşesc să-şi menţină silueta şi să arate impecabil în faţa fanilor.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *