free download 78 travel guides written by experts

Andreea Banica are emotii sa urce pe scena RMA

Au mai ramas numai cateva zile pana la cea de-a zecea editie Romanian Music Awards, iar artistii sunt deja cu pregatirile in toi, au emotii si fiecare spera sa fie cel mai bun! Cu multiple nominalizari la Romanian Music Awards, Andreea Banica este unul dintre artistii care recunoaste ca are emotii sa urce pe scena Romanian Music Awards.

“Am emotii de fiecare data cand urc pe scena Romanian Music Awards, iar unul dintre momentele mele preferate a fost atunci cand am cantat cu Inna. A fost o experienta pe care nu pot s-o uit”, a marturisit Andreea Banica intr-un interviu pentru Music Channel.

In editia din 2010, pe scena Romanian Music Awards din Craiova, Andreea a cucerit publicul cu un moment cu totul special- duetul interpretat cu Inna. Cele doua artiste au cantat impreuna un colaj din cateva piese celebre semnate Beyonce si Alicia Keys, dar si din propriile lor piese: Andreea a cantat piesa Innei – “Amazing”, iar Inna a cantat cel mai nou single Andreea Banica – “Love In Brasil”, lansat cu cateva zeci de minute mai devreme pe scena Romanian Music Awards.

Cea de-a zecea ediţie Romanian Music Awards, transmisă LIVE de Music Channel vineri, 8 iunie de la ora 19.00, va fi un show excepţional, cu momente speciale şi invitaţi pe masură. În Piata Mihai Viteazu din Craiova sunt aşteptaţi şi în acest an peste 35 de artişti.

Fii şi tu parte la evenimentul-fenomen al industriei muzicale româneşti şi decide cine este cel mai bun artist la fiecare secţiune intrând pe rma.1music.ro, unde 14 categorii îşi aşteaptă câştigătorul.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Bucuresti, 04.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *