Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Andreea Balan s-a trezit cu permisul suspendat dintr-un motiv incredibil

Vezi prin ce a trecut vedeta!

De curând, Andreea Bălan a trecut printr-o experienţă puţin spus ciudată. Aflată într-o plimbare cu snowmobilul, cântăreaţa s-a trezit oprită din senin de un poliţist, motivul fiind că ar fi depăşit viteza legală cu snowmobilul conform noilor reglementări. Aşa a început întreaga aventură a Andreei care a început să fie luată la întrebări: dacă a făcut şcoala de snowmobil, care sunt regulile de circulaţie cu snowmobilul, când acorzi prioritate, cum faci când dai peste un cablu de telecabină şi alte întrebări cât se poate de stranii. Vezi cum a făcut faţă Andreea Bălan unei farse de senzaţie la “Plasa de stele”, astăzi, de la 20.20, la Antena 1!

În scurt timp, Andreea s-a trezit cu amendă şi permisul auto suspendat, iar lucrurile abia începeau să se complice. Nici prin gând nu-i trecea cântăreţei ce se va întâmpla când poliţistul care o luase la întrebări va intra într-o toaletă publică. Cum a evoluat în continuare farsa şi care au fost reacţiile Andreei, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la “Plasa de stele”.

“Eu am mai trecut printr-o farsă la “Plasa de stele” şi nu mă aşteptam să mi se întâmple din nou. Eram la munte, departe de Bucureşti şi nu-mi închipuiam că se vor gândi să mă găsească acolo. Situaţia în care mă aflam era într-adevăr neobişnuită, însă aşa se pot întâmpla să fie fel de fel de evenimente în viaţă. Problema este că această situaţie particulară în loc să se rezolve, se complica tot mai mult şi aveam parte de noi şi noi întâmplări bizare. Sunt ingenioşi, ce pot spune, şi până la urmă te găsesc şi-n gaură de şarpe” a povestit amuzată Andreea Bălan.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *