free download 78 travel guides written by experts

Andreea Balan catre Connect-R: “Esti sexy, chiar si cu atata par pe tine”

Connect-R este invitatul special al finalei “Te cunosc de undeva”, pe 11 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, când se va transforma în Bob Marley și va cânta “No Woman, no Cry”.

„Mamă, ce Bob Marley ai făcut!”, a remarcat prezentatorul Cosmin Seleși. “Dacă lucrurile ar sta așa cu toți concurenții, pentru că tu, Connect-R, n-ai făcut ore cu mine în sensul ăsta, eu mi-aș pierde slujba, ceea ce mă întristează profund”, a spus și juratul Andrei Aradits. “Ai fost bestial. Și ești sexy, chiar și cu atâta păr pe tine”, nu s-a putut abține jurata Andreea Bălan.

De asemenea, cea de-a doua surpriză a marii finale “Te cunosc de undeva” este transformarea juratei Andreea Bălan. Ea a urcat pe scenă pe post de Nicole Scherzinger, avându-l alături pe Sonny Flame, pe post de Busta Rhymes.

Miercuri, 11 decembrie, finaliștii Anda Adam, Maria Buză, Pepe și Jean de la Craiova se vor transforma în Madonna, respectiv Michael Jackson. La finalul transformărilor, unul dintre cei patru finaliști va primi și va dona pentru o cauză umanitară premiul de 15.000 de euro. La rândul lor, ceilalți patru concurenți, Dalma, Mike Diamondz, Ellie White și Matteo, îi vor imita pe finaliști.

Bucuresti, 08.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *