Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Andrea Bocelli, Zdob si Zdub, Liviu Vasilica si Vanilla Ice impreuna

pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!”

Uite cum vor arãta concurenţii super show-ului „Te cunosc de undeva!”

De Paşte, românii vor petrece în familie alãturi de Antena 1, cu patru zile de ediţii speciale de sãrbãtoare. Printre acestea şi cea de-a cincea ediţie a super show-ului Te cunosc de undeva! Andrea Bocelli, Zdob şi Zdub, Liviu Vasilicã şi Vanilla Ice împreunã mâine searã de la 20:20, pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!”. Iatã cum s-au pregãtit concurenţii „Te cunosc de undeva!” pentru ediţia specialã de Paşte a super show-ului.

Ediţia specialã de Paşte a super show –ului „Te cunosc de undeva” aduce împreunã vedete din toate colţurile lumii. Andrea Bocelli, Zdob şi Zdub, Liviu Vasilicã şi Vanilla Ice prind viaţã în interpretarea concurenţilor „Te cunosc de undeva!”.

Dan Helciug va fi de departe cel mai emoţionat concurent al ediţiei: „Este cel mai emoţionant şi cel mai frumos moment pentru mine din acest show. Îmi tremurã picioarele numai când mã gândesc!” Provocarea va fi şi mai mare pentru Dan, întrucât el nu cântã muzicã popularã, iar de aceastã datã, în portul primit chiar de la fiul maestrului şi care i-a aparţinut aproape în totalitate chiar lui Liviu Vasilicã, îi va fi şi mai greu.

Carismaticul Jorge va avea şi el parte de o provocare de zile mari, având de interpretat un cu totul alt stil. Mâine searã, pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!”, Jorge va intra în pielea îndrãgitului Andrea Bocelli. „Am mari emoţii, vreau sã iasã totul impecabil, mai ales cã este un cu totul şi cu totul alt stil!” a declarat artistul.

Iulian Vasile recunoaşte cã cele mai mari probleme le va întâmpina cu graiul moldovenesc. Nu-i este teamã nici de muzica alertã, nici de doza de nebunie a îndrãgitului solist Zdob şi Zdub. Este sigur cã îi vor ieşi de minune.

Nici lui CRBL nu îi va fi deloc la îndemânã personajul sãu. „Este foarte complicat; el cântã şi danseazã foarte mult, sunt multe versuri. O sã fac tot posibilul sã îmi iasã cât mai bine. Cel mai fricã mi-e sã nu uit versurile.”

Surpriza serii va veni din partea Simonei Gherghe. Talentatã la cântat, prezentatoarea emisiunii Acces Direct îi va surprinde pe telespectatori cu o transformare uluitoare. Simona a acceptat provocarea de a fi invitat special la Te cunosc de undeva!, iar telespectatorii o vor putea vedea aşa cum nu au mai văzut-o niciodată. Brunetă, bronzată şi foarte sexy, Simona va intra în pielea solistei trupei Pussycat Dolls.

Bucuresti, 13.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *