free download 78 travel guides written by experts

Andra lasa copiii “Singuri cu vedeta” la Antena 1

Un nou reality-show va pune vedetele in ipostaza dificila de dadaca

Incepand cu 22 martie, ora 22:00, Andra va fi saptamanal gazda unui show incitant, la Antena 1, care va pune vedetele in ipostaza de baby sitter. „Singuri cu vedeta” anunta ipostaze explozive si pline de umor, din moment ce toti micutii sunt cei mai mari nazdravani. Rezultatul: nu este deloc usor sa fii dadaca!

Copiii sunt cei mai sinceri, in general, ceea ce va duce la multe momente de onestitate pentru vedetele invitate de Andra sa participe la emisiune. Telespectatorii vor descoperi fete necunoscute ale vedetelor din showbizzul romanesc, cu totul altele decat cele vazute in cadrul unor emisiuni ori a unor materiale din presa.

In fiecare saptamana, pentru  o zi intreaga, doua vedete se vor transforma in dadace si vor face fata sau nu asaltului de copiii hiper-activi, gata oricand sa sparga zidul dintre viata de vedeta si cea obisnuita.

Prestatia vedetelor va fi  evaluata de un juriu format chiar din familiile copiilor pe care cele doua vedete trebuie sa le supravegheze. Cum vor gestiona nazdravaniile celor mici sau intrebarile indiscrete  va fi judecat de catre parinti. Puterea se afla totusi in mana copiilor, in final. Cei mici vor desemna vedeta castigatoare si ii vor oferi un trofeu simbolic. Tot ei vor fi cei care vor pedepsi vedeta care nu s-a descurcat, supunand-o la o proba pe care ei o considera potrivita. Aici creativitatea copiilor se poate dovedi nelimitata.

Andra va modera discutiile din platou si ii va ajuta pe parintii copiilor sa evalueze prestatia vedetelor, cum reusesc sa rezolve situatii dificile si sa raspunda intrebarilor copiilor. Va fi dificil pentru multe dintre vedete sa intre in rolul de parinte peste noapte, iar copiii se vor dovedi mai nastrusnici decat se asteptau, cu siguranta.

Prima editie a emisiunii „Singur cu vedeta” va fi difuzata luni, 22 martie, la ora 22:00, la Antena 1. Andra va fi gazda show-ului si va aduce telespectatorilor in fiecare saptamana doua vedete diferite si pregatite sa isi asume rolul de dadaca pentru o zi.

Bucuresti, 17.03.2010
{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *