free download 78 travel guides written by experts

Andi Moisescu discuta succesele romanilor in casnicii si sporturi

Duminică, de la 13:05

Duminică, 1 iunie, de la 13:05, Andi Moisescu va dezbate, alături de invitaţii săi, tema nunţilor şi divorţurilor celebre din România. În plus, invitatul special de la rubrica “România care este” va fi Octavian Bellu, alături de campioanele Andreea Răducan şi Sandra Izbaşa.

Andi Moisescu i-a provocat pe Silviu Prigoană, faimos pentru căsnicia sa cu năbădăi, Alin Gălătescu (critic de modă) şi Mirela Dinică (Libertatea) să deschidă subiectul nunţilor la români. Astfel, materialul principal al acestei ediţii, "Nuntă sau divorţ?", va încearca să descopere dacă românii au fost mai fericiti când s-au căsătorit sau când s-au separat.

În platou la “România care este”, Andi i-a invitat pe Octavian Bellu, Sandra Izbaşa şi Andreea Răducan să discute despre succesele sportive trecute şi viitoare. De altfel, echipa actuală de gimnaste antrenate de Octavin Bellu a câştigat recent medalia de aur la Sofia. În plus, Octavian Bellu şi cele două mari sportive sunt în căutare de noi campioane, care să aducă din nou România pe podium.

Emisiunea Apropo TV este difuzată în fiecare duminică, de la ora 13:05, pe PRO TV.

Bucuresti, 30.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *