free download 78 travel guides written by experts

Anda Adam si-a descoperit sosia

Ce zici, seamãnã?

Despre Anda Adam se ştie cã este o artistã care face show la fiecare apariţie pe scenã. Cântã live şi danseazã enorm, în sincron cu dansatorii sãi, la fiecare concert al sãu. Nu-i de mirare cã uneori şi-ar dori o sosie care sã o mai ajute din când în când. Astfel cã atunci când transforming show-ul „Te cunosc de undeva!” a adus-o în faţa unei persoane care chiar îi seamãnã mult, artista a fost mai mult decât fericitã. „De-acum putem merge la concerte cu rândul!” a glumit artista!

Sâmbãta aceasta, de la 20:30, noi vedete internaţionale urcã pe scena transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”, sub privirile agere ale celor patru membrii ai juriului. Invitatul special al celei de-a şaptea galã live „Te cunosc de undeva!” este îndrãgita artistã Anda Adam, care a avut parte de o surprizã de zile mari: şi-a descoperit sosia.

Sãptãmâna trecuta, ruleta transforming show-ului i-a adus Laviniei rolul Andei Adam, iar echipa a dorit ca jurizarea acestui moment sã o facã întocmai Anda Adam. {mosimage}Artistei nu i-a venit sã-şi creadã ochilor când Lavinia a urcat pe scenã în aplauzele publicului: „Sunt foarte, foarte fericitã cã mi-am gãsit în sfârşit o sosie! De-acum putem merge la concerte cu rândul!” a exclamat artista. Deşi Anda a optat pentru pãrul blond, Lavinia îi seamãnã de minune, în perioada când era brunetã! Nu rataţi o ediţie incendiarã „Te cunosc de undeva!”, în aceastã searã, de la 20:30, numai la Antena 1!

Bucuresti, 27.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *