free download 78 travel guides written by experts

Anda Adam cucerita de iubitul ei cu numere de striptease

Artista vorbeşte despre relaţia ei într-un interviu la “Plasa de stele”

Anda Adam a făcut dezvăluiri de senzaţie despre relaţia ei în cadrul unui interviu buclucaş cu Viorel Gaiţă. Marţi, 11 octombrie, la “Plasa de stele”, Anda Adam povesteşte cum a cucerit-o iubitul ei cu numere de striptease, cum s-au cunoscut şi ce vor face dacă vor rămâne şomeri pe timp de criză.

Anda Adam şi-a cunoscut, se pare, partenerul de viaţă în timpul unui concert. Aflându-se în public, viitorul ei iubit a cucerit-o mângâind-o pe degetul de la picior. Apoi, tacticile de cucerire au continuat cu numere de striptease, Anda declarându-se o fană înfocată a bărbaţilor care fac striptease. Dezvăluirile despre viaţa de cuplu a artistei nu se opresc aici, Anda declarând că înainte să o cunoască, iubitul ei era ca un burlac, fără bani, zăpăcit şi fără un program calculat şi că datorită ei totul s-a schimbat. Întrebată ce ar face dacă ar rămâne şomeri datorită crizei, Anda crede că atât ea cât şi iubitul ei s-ar apuca de croitorie!

Marţi, 11 octombrie, telespectatorii vor descoperi lucruri inedite din viaţa artistei după ce declaraţiile îi vor fi răstălmăcite cu măiestrie de Viorel Gaiţă într-un interviu de senzaţie!

Bucuresti, 11.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *