Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Anda Adam a facut fericit un copil la “Roata Norocului”

Aseara, la "Roata Norocului", Anda Adam a reusit sa aduca zambetul pe buze unui copil pe care soarta l-a pus la incercare. Viitoare mamica si profund emotionata de problemele de sanatate pe care le intampina Mario, un baietel de 6 ani cu probleme locomotorii, catareata a reusit sa castige multe premii pentru acesta. In plus, Mario va beneficia de o bursa de studiu la Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza.

"Am venit in aceasta seara la cu tot norocul din lume pentru ca vreau sa-l ajut pe Mario", a spus Anda Adam la intrarea pe platoul emisiunii.

Mario este un băiețel de 6 ani care locuiește cu tatăl și bunica din partea tatălui. Copilul a suferit de-a lungul timpului mai multe interventii chirurgicale, iar in prezent merge la recuperare fizico-motorie.

Indiferent de castigurile de la "Roata Norocului", fiecare dintre copiii pentru care vor juca vedetele va beneficia o bursa de educatie oferita de Scoala si Gradinita Romano-Finladeza. In cadrul campaniei "Salvator de viitor", initiate de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza alaturi de Kanal D si Habitat for Humanity Romania si Proconsul, putem ajuta impreuna mai multi micuti care se confrunta cu dificultati financiare si care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a-si construi un viitor frumos. Impreuna, putem construi un centru comunitar, in care copii din familii sarace vor beneficia de un program educational complet, masa si supraveghere constanta.

Cu un sms la 8838, in valoare de 2 euro, vom putea face acest lucru posibil! Numarul este valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom.

„Roata Norocului" – peste un milion si jumatate de telespectatori

Peste un milion si jumatate de telespectatori au urmarit editia de aseara a show-ului „Roata Norocului, plasand Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Emisiunea prezentata de Bursucu (Adrian Cristea) si Ana-Maria Barnoschi a inregistrat 7,2 puncte de rating si 14,7% cota de piata, pe targetul National. 1.330.000 de romani vizionau aseara „Roata Norocului. Minutul de aur, atins la 20:50, a strans in fata micilor ecrane1.738.000 de telespectatori.

Time Bands

Channels

Rtg%

Shr%

20:00-22:00

Kanal D

7,2

14,7

Pro TV

5,6

11,3

Antena 1

5,0

10,2

Prima TV

3,1

6,3

Romania TV

2,8

5,8


Source: Kantar Media Romania
Target: National
Date: 04.10.2015
Interval: 20:00-22:00

Bucuresti, 05.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *