metalshow

Anda Adam a dezvaluit la Radio 21 ca se marita in 2010

Luni, 7 decembrie, Anda Adam a fost invitata lui Marian Soci şi Cristi Stanciu în emisiunea „Muzica Ta” de la Radio 21. Ea nu a venit singură, ci împreună cu Serge(Sergiu din Studio 1) pentru a lansa oficial piesa lor, „Madam”, pe care ascultătorii o mai auziseră în mixurile lui Stanciu, dar fără să ştie cui aparţine.

Cu această ocazie, Anda a vrut să clarifice lucrurile legate de povestea ei de dragoste cu Victor Slav. „Nu este adevărat ce a apărut în presă şi anume faptul că ne-am despărţit. De asemenea nu este adevărat faptul că i-aş fi cumpărat o maşină”.

Mai mult decât atât, vedeta a făcut un anunţ în premieră la Radio 21: “Nu am primit încă un inel de logodnă, dar sigur facem nuntă în 2010. Nu am stabilit data, dar vrem să găsim o perioadă în care să fim amândoi liberi şi să-i avem alături pe toţi cei dragi, prieteni şi familie”.

Anda a răspuns întrebărilor venite de la fani şi a povestit că a primit de Moş Niculae de la iubitul ei „o pijama foarte, foarte drăguţă”, că speră să filmeze până la sfârşitul anului un videoclip pentru piesa „Love on you”.

Tot la Radio 21, artista a mărturisit că se gândeşte să participe la Eurovision şi aşteaptă ca organizatorii să afişeze regulamentul.”Mi-aş dori să particip în concurs cu „Love on you”, piesa pe care mi-a făcut-o Mihai Ristea din trupa Montuga. E o piesă zbuciumată, chiar cred că ma reprezintă”, a declarat amuzată Anda Adam.

Bucuresti, 08.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *