free download 78 travel guides written by experts

AND 1 si “The Legends of The BlackTop Romania Tour ‘09” ofera:

Scutere pentru fanii… la inaltime!!!

Momentul in care legendara echipa AND 1 vine in premiera in Romania se apropie cu pasi repezi. Mii de fani asteapta cu nerabdare intalnirea cu cea mai populara echipa de street-ball din lume, ce va fi prilejuita de turneul “The Legends of The BlackTop Romania Tour ‘09”.

Renumiti pentru show-ul din timpul evenimentelor, The Professor, Bad Santa, AO, Spyda si restul colegilor sai, vor evolua impotriva a trei echipe tari la Cluj (11 septembrie), Sibiu (12 septembrie) si Bucuresti (14 septembrie), promitand meciuri spectaculoase, fara precedent in Romania.

Si pentru ca miza sa fie mai mare, organizatorii turneului si ATV ROM pun la dispozitia fanilor doua scutere Peda Desire, ce pot fi castigate in pauza dintre meciurile de la Sibiu si Bucuresti. Fericitul castigator va fi spectatorul ce va inscrie un cos de la centrul terenului in pauza meciului.

Evenimentul rezerva si alte suprize! Cei care intra pe www.5la5.ro si voteaza scorul corect al meciului unde va fi prezent, are sansa de a fi vedeta unei sedinte foto profesioniste alaturi de intreaga echipa AND 1 pentru fotografii de lasat urmasilor.

Va reamintim ca biletele pentru meciurile turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” pot fi achizitionate, de la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor, Sala “Horia Demian’,Agentia Teatrului National – Cluj, Teatrul Gong din Sibiu, iar in Bucuresti la Magazinul FOR YOU din Calea Mosilor nr.205, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, si online prin www.re5pect.ro , www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, preturile acestora fiind impartite pe categorie de loc : Cat. VIP – 120 RON, Cat.I – 90 RON, Cat. II – 70 RON, si Cat. III – 50 RON.

Bucuresti, 13.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *