free download 78 travel guides written by experts

ANCOM propune actualizarea listei furnizorilor cu putere semnificativa

pe pietele serviciilor de terminare a apelurilor la puncte fixe in retelele publice de telefonie

Având în vedere observaţiile primite în cadrul procedurii de consultare desfăşurată în perioada 4 august – 16 septembrie 2011 pe marginea deciziei privind identificarea pieţelor relevante din sectorul comunicaţiilor electronice corespunzătoare serviciilor de terminare a apelurilor la puncte fixe, precum şi evoluţia pieţei, ANCOM lansează o nouă consultare publică, propunând extinderea numărului de pieţe relevante ale serviciilor de terminare la puncte fixe, precum şi, în mod corespunzător, a numărului de furnizori ce vor fi desemnaţi ca având putere semnificativă şi cărora li se vor impune obligaţii.

Astfel, companiile S.C. Telefonet Comm Tech S.R.L., S.C. Telemobil S.A. şi S.C. Volio Communications S.R.L. sunt incluse în lista furnizorilor cu putere semnificativă pe piaţa serviciilor de terminare a apelurilor la puncte fixe. Totodată, ANCOM propune eliminarea din lista a S.C. MIBA Telecom 2002 S.R.L., ca urmare a încetăriii calităţii de furnizor de servicii de telefonie destinate publicului. Celelalte prevederi ale deciziei rămân neschimbate.

Măsurile de identificare, analiză şi reglementare a pieţelor relevante corespunzătoare serviciilor de terminare a apelurilor la puncte fixe pot fi consultate pe pagina de internet a ANCOM aiciAceasta adresa este protejata impotriva robotilor spam, Javascript trebuie sa fie functional pentru a o vedea. , persoanele interesate fiind invitate să formuleze şi să transmită observaţii şi propuneri până la data de 07.10.2011, pe adresa sediului central al ANCOM din Str. Delea Nouă nr. 2, sector 3, Bucureşti, sau direct la registratura ANCOM. Observaţiile şi recomandările pot fi transmise şi prin fax la numărul +40.372.845.404 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.org.ro.

Bucuresti, 28.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *