free download 78 travel guides written by experts

ANCOM prelungeste perioada de consultare pentru doua proiecte de decizie

privind alocarea şi utilizarea numerelor naţionale scurte pentru servicii cu valoare adăugată de interes general şi pentru proiectul de decizie privind unele măsuri în domeniul resurselor de numerotaţie şi resurselor tehnice

Consultarea pe marginea proiectului de decizie privind alocarea şi utilizarea numerelor naţionale scurte pentru servicii cu valoare adăugată de interes general şi proiectul de decizie privind unele măsuri în domeniul resurselor de numerotaţie şi resurselor tehnice se va extinde de la data de 24 ianuarie 2011 până la data de 7 februarie 2011.

Propunerea extinderii termenului de consultare a venit din partea pieţei, în contextul în care în această perioadă sunt supuse consultării mai multe proiecte de reglementări în domeniul comunicaţiilor electronice. ANCOM permite în acest mod operatorilor să analizeze impactul pe care îl pot avea aceste proiecte asupra activităţii lor şi să formuleze observaţii şi propuneri.

Proiectele de decizie pot fi consultate aici, persoanele interesate fiind invitate să formuleze şi să transmită observaţii şi propuneri până la data de 07.02.2011, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Nouă nr.2, sector 3, Bucureşti) sau direct la registratură. Observaţiile pot fi transmise şi prin fax la numărul +40 372 845 402 sau prin poştă electronică la adresa: consultare@ancom.org.ro.

Bucuresti, 11.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *