free download 78 travel guides written by experts

Anchor Plaza – finantare imobiliara de 57,6 milioane de euro de la Eurohypo AG

Anchor Office Development and Management SRL, companie ce face parte din Anchor Grup, a anuntat ca i-a fost acordat un imprumut in valoare de 57,6 milioane de euro de catre Eurohypo AG, Germania. Imprumutul este destinat refinantarii cladirii de birouri Anchor Plaza.

Anchor Plaza, inaugurata in 2006, este o cladire de birouri de clasa A situata  in vecinatatea centrului comercial Plaza Romania. Avand aproximativ 26.000 de metri patrati suprafată inchiriabila si 246 de locuri de parcare, Anchor Plaza este in prezent inchiriata in intregime, fiind sediul unor companii importante precum Credit Europe Bank, Carrefour, Adobe Systems, Romtelecom, RTC Holding si Kanal D.

Ali Capa, Directorul financiar al Anchor Grup: “Anchor Office Development and Management SRL si-a demonstrat credibilitatea sa printre institutiile financiare de renume prin atragerea acestei finantări, in ciuda volatilitatii economice la nivel mondial. Cu această nouă finantare, Anchor Grup si-a consolidat pozitia ca unul dintre cei mai mari si renumiti beneficiari de imprumuturi din domeniul imobiliar din Romania.”

Comentând tranzactia, Fulga Dinu, reprezentantul pentru Romania al Eurohypo AG, a spus: ”Suntem deosebit de multumiti pentru ca putem sa incheiem astfel de tranzactii sigure în aceste conditii de piata destul de instabile. Aceasta dovedeste faptul ca am reusit sa cream in Romania o baza foarte solida de clienti cu afaceri prospere si speram sa continuam pe aceasta linie”.

Bucuresti, 07.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *