free download 78 travel guides written by experts

Anchor Grup anunta lansarea oficiala a Anchor Plaza Metropol

·       ANCHOR PLAZA METROPOL este situata langa centrul comercial Plaza Romania si va oferi companiilor birouri dotate cu cele mai moderne facilitati

·       Inchirierea este disponibila incepand cu aceasta luna

 Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup anunta lansarea oficiala a Anchor Plaza Metropol – cladire de birouri clasa A ce va oferi un mediu de lucru placut si functional. Aceasta este a doua cladire de birouri realizata de catre Anchor Grup si este una dintre cele mai mari cladiri de birouri clasa A din Bucuresti.

Anchor Plaza Metropol este situata pe Bulevardul Timisoara nr. 16, in imediata apropiere a Plaza Romania, unul dintre cele mai importante centre comerciale din Bucuresti, ce va oferi o gama diversificata de produse si servicii angajatilor si vizitatorilor cladirii de birouri. Principalul avantaj al Anchor Plaza Metropol este pozitionarea intr-o zona in care traficul este aglomerat in sens invers. In plus, toate mijloacele de transport in comun se afla in imediata apropiere.

Cladirea de birouri va avea 12 etaje iar suprafata inchiriabila este de aproximativ 33,600 metri patrati, cu 3,000 de metri patrati pe etaj. De asemenea, Anchor Plaza Metropol va oferi rezidentilor sai locuri de parcare subterane si exterioare, in conformitate cu standardele internationale.

Anchor Plaza Metropol ofera toate facilitatile asteptate de la un spatiu de birouri clasa A: sistem de securitate si control acces, sistem TV cu circuit inchis, fatada din sticla, intrare foarte atractiva şi lobby cu atrium de 12 etaje, arhitectura si finisaje moderne, lifturi pentru parcarea subterana si pentru servicii, precum si 6 lifturi moderne de mare viteza. De asemenea, cladirea va avea tavan suspendat cu sisteme de iluminare incorporate, pardoseala suprainaltata ce permite diverse posibilitati de cablare, sursa de curent electric şi alimentare de rezerva, sistem de control al temperaturii BMS, internet, date, telefonie şi cablu TV, sistem audio pentru zonele de birouri, sistem de alarma pentru incendiu si sistem automat de stingere a incendiilor, plafoane de 287 cm, mici sali de bucatarie in toate partitionarile cladirii si patru sisteme tubulare de ventilatie.

Conceptul a fost creat de B Design Architecture, companie cu experienta in proiecte similare, arhitectura a fost realizata de Arhi Group S.R.L., iar proiectul structurii de catre Z Group S.R.L. Lucrarile de constructie vor fi realizate de Serrom Construction International S.R.L.

Complexul este divizat in trei blocuri, avand un atrium cu acoperis transparent. Cladirea din mijloc contine utilitatile, cu posibilitati de circulare atat verticale cat si orizontale, precum si cu balcoane. Fiecare bloc de birouri are propria sa identitate si detine un spatiu in cadrul curtii interioare. Interioarele sunt proiectate pentru a primi lumina, avand de asemenea spatii deschise, ce ofera posibilitatea organizarii de diferite tipuri de birouri. Transparenta optima este obtinuta prin folosirea metalului si a sticlei. Cladirea are o structura din otel, cu pereti din sticla pe fiecare fatada, arhitectura moderna oferind o maxima utilizare a spatiului şi o finisare de inalta calitate. Punctul cheie al proiectului este crearea de spatii independente si combinarea acestora cu lumina naturala. Abordarea arhitecturala este sprijinita de tehnologiile moderne avangardiste, precum si de designul si materialele contemporane.

Construirea Anchor Plaza Metropol a inceput si inchirierile sunt disponibile incepand cu luna martie.

„Sunt onorat sa anunt lansarea oficiala a Anchor Plaza Metropol. Anchor Grup este una dintre companiile cele mai importante din domeniul dezvoltarii imobiliare. Obiectivul nostru principal este de a transforma planurile si ideile in concepte inovative si planuri realiste, incluzand proiecte comerciale, rezidentiale si de retail.

Proiectele noastre sunt intotdeauna bazate pe analizarea atenta a unor aspecte cum ar fi utilizarea optima a spatiului, nevoile comunitatii, fezabilitatea comerciala si sustinerea pe termen lung. Anchor Grup a implementat pentru prima data in Bucuresti conceptul unei cladiri de birouri integrate cu un centru comercial, prin deschiderea Anchor Plaza, situata langa centrul comercial Plaza Romania. Anchor Plaza este in prezent inchiriata in totalitate unor companii importante cum ar fi: Credit Europe Bank, Carrefour, Adobe, Romtelecom, Kanal D.

Noua noastra investitie Anchor Plaza Metropol va fi operationala incepand cu a doua jumatate a anului 2009. Aria construita va fi de aproximativ 55.000 de metri patrati, cladirea de birouri fiind realizata printr-o investitie de 50 milioane de euro. Aproximativ 3.000 de oameni vor lucra in Anchor Plaza Metropol.

Anchor Grup va continua si in viitor investitiile si dezvoltarea in Romania in domeniul imobiliar.”, a declarat Ibrahim Paksoy, CEO Anchor Grup.

 Bucuresti, 3.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *