free download 78 travel guides written by experts

Anchor Grup anunta deschiderea showroom-ului

ansamblului rezidential InCity Residences

Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, aduce pe piata imobiliara din Bucuresti un proiect rezidential de lux, InCity Residences. Acum, in showroom-ul amenajat la locul constructiei complexului rezidential, cei interesati pot vedea apartamente finisate complet, precum si mostre de materiale pentru finisaje.

Apartamentele din showroom includ o garsoniera de aproximativ 64 metri patrati si un apartament de trei camere tip 3A, cu o suprafata de 144 metri patrati, create sa redea noul stil de viata din centrul orasului. De asemenea, au fost amenajate si alte doua tipuri de apartamente de trei camere: unul cu o suprafata de 107 metri patrati si celalalt de 116 metri patrati.

InCity Residences este situat la doua minute distanta de centrul comercial Bucuresti Mall. Viitorii rezidenti vor beneficia de toate avantajele centrului comercial, fiind foarte aproape de toate atractiile orasului.

Ansamblul rezidential este format din patru blocuri cu 17 etaje si va include 502 apartamente, variind de la garsoniere, apartamente cu doua, trei sau patru camere pana la triplexuri tip penthouse, cu trei pana la cinci camere. Apartamentele de trei camere ofera spatii generoase, cu suprafete intre 107,2 si 143,6 metri patrati construiti.

Apartamentele includ finisaje de cea mai buna calitate, iar clientii le pot personaliza prin alegerea culorilor, finisajele de lux apartinand unor brand-uri internationale. De asemenea, la livrare, apartamentele sunt dotate cu unitati de aer conditionat, mobilier de baie elegant si obiecte sanitare de cea mai buna calitate.

Mobilierul de bucatarie vine in completarea stilului modern si cosmopolit ce caracterizeaza proiectul InCity Residences, purtand brandul celor de la Arrital Cucine, alaturi de rezistenta si durabilitatea electrocasnicelor Franke (plita, cuptor, hota). Placile ceramice folosite pentru decorarea bailor, bucatariilor si a teraselor sunt de asemenea italienesti, Mirage, si vor fi diponibile in patru nuante moderne. Pentru mobilarea si utilarea bailor se vor folosi cazi de baie si cabine de dus Artemis, lavoare Bagno si vase de toaleta Duravit, in timp ce bateriile si accesoriile sunt furnizate de catre Steinberg.

Parchetul triplu-stratificat ce va decora pardoseala dormitoarelor si a livingului este de asemenea disponibil in trei nuante. Toate locuintele din InCity Residences vor fi asadar complet echipate si utilate, venind in intampinarea celor mai exigente cerinte ale viitorilor proprietari.

Constructia avanseaza rapid, urmand a fi finalizata in 2009. Ansamblul va oferi rezidentilor sai facilitati precum: centru de fitness, piscina acoperita, salon de infrumusetare, farmacie, spatii de joaca. De asemenea, complexul dispune de 530 de locuri in parcarea subterana si de spatii verzi.

InCity Residences ofera optiuni variate de cumparare a apartamentelor, astfel incat achizitionarea apartamentelor sa fie accesibila. Astfel, acestea se pot cumpara prin: rate la dezvoltator, credit ipotecar prin Credit Europe Bank, plata cash sau finantare la oricare alta banca. Pretul pe metru patrat este in medie de 1970 Euro plus TVA.

"Proiectul rezidential dezvoltat de catre Anchor Grup va aduce o diferenta pe piata rezidentiala, diferenta data de amplasarea intr-o locatie centrala, de arhitectura moderna, finisajele de inalta calitate si de facilitatile oferite. InCity Residences va oferi rezidentilor sai un mediu de viata linistit si sigur, in inima orasului. Aria construită a acestui complex rezidential va fi de 92,000 de metri patrati si va fi realizată printr-o investiţie de 68 de milioane euro.", declara Ibrahim Paksoy,
CEO Anchor Grup.

Bucuresti, 15.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *