bucharest tech week 2021

Anchor Grup a sponsorizat Cupa Mondiala de gimnastica ritmica 2015

AnchorCompania a continuat să sprijine Federaţia Internaţională de Gimnastică (FIG) prin sponsorizarea celei de-a doua ediții a Cupei Mondiale de gimnastică ritmică.

Între 3 și 5 aprilie 2015, Bucureștiul a găzduit a doua ediție a Cupei Mondiale de gimnastică ritmică, care face parte din circuitul Cupelor Mondiale organizate de către Federaţia Internaţională de Gimnastică (FIG). Evenimentul a fost transmis în direct de televiziuni internaționale. Sportive din 34 de țări, printre care dubla campioană mondială Iana Kudriavțeva, campioana mondială Margarita Mamun, dar și echipele din Belarus și Coreea de Sud care au intrat în top 10 la Jocurile Olimpice de la Londra, au participat la prestigioasa competiție care a avut loc la Sala Polivalentă. Cum Anchor Grup este sponsorul oficial al echipei de gimnastică ritmică a României din 2011, compania a sponsorizat și Cupa Mondială de gimnastică ritmică de la București.

Mai mult, în septembrie 2014, la conferința de presă care a marcat aniversarea de 15 ani a București Mall, reprezentanți ai Anchor Grup i-au înmânat o medalie de aur campioanei Ana Luiza Filioreanu, care a obținut cel mai mare punctaj la proba individuală cu panglică la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing. Totodată, membrele echipei de gimnastică ritmică a României au fost felicitate și li s-au oferit vouchere în valoare de 500 de RON.

Anul trecut, Anchor Grup a colaborat frecvent cu ONG-ul Hospice Casa Speranţei, prima unitate medicală din țară specializată în îngrijirea bolnavilor incurabili și a familiilor acestora. După fashion show-ul umanitar organizat în primăvara anului 2014 la Plaza România, Anchor Grup a donat ONG-ului Hospice Casa Speranţei aproximativ 10.000 de euro. Mai mult, compania a sponsorizat evenimente caritabile, precum Balul Edelweiss organizat de Hospice Casa Speranţei cu aproximativ 5.000 de euro și Maratonul Hospice cu aproximativ 3.000 de euro.

Pe lângă colaborarea cu ONG-ul Hospice Casa Speranţei, Anchor Grup a contribuit cu aproximativ 5.000 de euro pentru a acoperi costul tratamentului unei fetițe ce suferea de autism, o boală ce afectează la nivel mondial un copil din 150.
Totodată, Anchor Grup a lucrat în 2014 cu ONG-ul Salvați Copiii la campania "Un gest pentru o viaţă". Aproximativ 5.000 de euro au fost donați de companie pentru finanțarea unor maternități din Bucureşti, Argeş, Braşov, Caraş-Severin, Constanţa, Dolj, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Neamţ, Suceava, Timiş şi Vaslui.

Bucuresti, 22.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *