free download 78 travel guides written by experts

ANCHETA. Christian Sabbagh continua ancheta in cazul fetitei de 5 ani, mutilata pe viata, in urma unei altercatii in plina strada

Sambata, 30 septembrie, in cadrul principalului grupaj informativ al zilei, de la ora 19:00, in rubrica „Sabbagh in actiune” veti putea urmari continuarea anchetei demarate in Buhusi, in care o fetita de numai 5 anisori a devenit victima unui conflict intre frati, in plina strada.

Se pare ca intregul oras sufera de pe urma clanurilor locale, dupa spusele localnicilor insa, ce este mai grav, se pare ca nimeni nu face nimic in acest sens.

fetita de 5 ani mutilata pe viata

Desi stie ca Buhusiul este unul dintre cele mai periculoase orase din tara, in care clanurile fac legea, Christian Sabbagh merge acolo pentru a face lumina in acest caz cutremurator.

„Am considerat ca daca oamenii mari i-au facut atat de mult rau acestei copile, este de datoria mea sa alin suferinta ei. (…) Nu inteleg de ce timp de opt zile nimeni nu i-a chemat la audieri pe cei implicati, pe mama fetitei, cel putin, de ce presupusii agresori nu au fost chestionati de organele competente. Vreme de 5 zile cat am stat noi acolo, localnicii s-au tot plans de tot felul de probleme pe care le au, spuneau ca Politia nu ii ajuta, ca nu li se iau in considerare plangerile, reclamatiile… «Ceva» se intampla acolo! Eu fac tot ce imi sta in putere, din punct de vedere jurnalistic, pentru a ajuta victimele acestui caz, insa ramane ca Politia sa isi faca treaba!”, marturiseste Christian Sabbagh.

Daca vor fi gasiti vinovatii care au considerat ca au dreptul sa ameninte viata unui copil si ce spun presupusii faptasi in acest caz, veti putea afla urmarind rubrica „Sabbagh in actiune”, din cadrul „Stirilor Kanal D” de sambata, 30 septembrie, de la ora 19:00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *