Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Anca Pop ne provoaca sa ne eliberam de inhibitii intr-un cover inedit

Anca Pop, cea mai senzationala aparitie de pe scena muzicala din ultimii ani, ne ofera astazi o interpretare senzuala si jucausa, in acelasi timp, a piesei "Want to Want Me" apartinand lui Jason Derulo, aflata pe buzele tuturor inca din prima zi de lansare.

Anca ne poarta intr-o calatorie inedita, transmitandu-ne o energie pozitiva absolut molipsitoare si ne indeamna sa respiram libertatea de a fi noi insine. Interpretarea artistei este inspirata mai ales din vibe-ul pe care ni-l insufla anotimpul verii: eliberarea de inhibitii, dorinta de ne bucura de timpul liber petrecut alaturi de prieteni, trairea fiecarei clipe cu zambetul pe buze.

Anca Pop este una dintre artistele cu o poveste de viata ce bate filmul. "Parintii mei au fost foarte curajosi cand m-au luat cu ei in barca pneumatica, la varsta de numai 3 ani (1987), ca sa trecem Dunarea in mijlocul lunii decembrie pe inghet. Din fericire, am ajung cu bine in Iugoslavia unde am stat 7 luni intr-un lagar ONU", isi aminteste artista. Mai apoi avea sa plece in Canada unde a petrecut cativa ani buni, timp in care si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a inceput sa se si remarce in spatiul muzical. Primul sau demo a fost descoperit de Jonathan Simkin, presedintele 604 Records (cel care a avut un rol esential in evolutia unor artisti ca Nickelback sau Carly Rae Jepsen).

Written by: Desrouleaux, Jason Joel / Kirkpatrick, Ian Eric / Martin, Samuel Denison / Mitch, Allan / Robbins, Lindy. Published by: Hey Kiddo Music / Kobalt Music Publishing, Art In The Fodder Music / BMG Rights Management, Artist Publishing Group West / Warner Chappell Music , Beluga Heights Music / Rondor-Music Inc, Buckley Tenenbaum Publishing / Warner Chappell, Irving Music, Part Of The Problem Publishing, Sam Martin Music Publishing, Universal Music Publishing

Anca a fost incurajata de acesta sa continue sa isi exprime trairile si sentimentele prin compozitii muzicale. Dupa intoarcerea in tara, a colaborat cu Goran Bregovici pentru albumul "Champagne for gypsies" contribuind cu o parte din piese. Nici Goran nu s-a lasat mai prejos si i-a compus un solo pentru "Jealous Monster" si chiar si-a facut aparitia in videoclip.

In primavara, Anca a dat lovitura cu single-ul lansat alaturi de Roton Music, "Free Love", o piesa si un videoclip cu un mesaj indraznet, rar intalnit in peisajul autohton. Coregrafia clipului ii apartine lui Emil Rengle care "deseneaza" prin intermediul miscarilor de dans un tablou care "ne provoaca si ne incurajeaza sa dam frau liber naturalului jucaus din noi", dupa cum a declarat Anca la momentul lansarii.

Bucuresti, 23.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *