free download 78 travel guides written by experts

Anca Pop ne indulceste cu un nou cover incitant

Anca Pop lanseaza astazi o interpretare incitanta a hitului "Sugar" al americanilor de la Maroon 5.

Dupa ce ne-a incantat pana acum cu versiuni unicate ale pieselor "Help Me Lose My Mind" (Disclosure) si Want to Want Me" (Jason Derulo), acum Anca a ales sa isi puna amprenta asupra unui hit al celor de la Maroon 5. "Am ales piesa "Sugar" pentru ca e o piesa jucausa, care exprima dorinta, pasiune si hotarare de a "gusta" cu orice pret din persoana care ti-a picat cu tronc", a povestit Anca. "Pe langa mesajul sugestiv, piesa e un deliciu din punct de vedere vocal pentru ca mi-a permis sa experimentez cu sunete dulci, aerate si inalte."

Artista apare in formula binecunoscuta si din precedentele cover-uri lansate, insa, ca intotdeauna, adauga elemente surpriza: o cromatica atipica a videoclipului si look-ul inspirat de moda anilor ’80: "Eu si celelalte fete suntem imbracate in stil Jane Fonda meets Madonna. Folosim role si disco balls. Si la tot acest film am mai adaugat si un vibe de desene animate japoneze pentru a accentua starea de "nu ne pasa de nimic altceva in momentul asta; suntem aici sa ne ne simtim bine si sa ne satisfacem toate poftele si dorintele"

Si cum videoclipul original al celor de la Maroon 5 ii prezinta pe Adam Levine & co. facandu-si aparitia neasteptata in cadrul m

Video: NGM Creative

"Recent am asistat la un concert simfonic intr-o pestera, in subteran, pe o insula. Pestera era la mare adancime, iar pe fundul ei se formase un lac. In deplin intuneric au aparut 3 barci cu lumanari aprinse si muzicieni care au cantat muzica clasica. Va puteti imagina ce traire senzoriala am avut! Intunericul, lumanarile, virtuozitatea si reverberatiile sunetelor in pestera. Era liniste totala, lipsa totala a telefoanelor mobile si toata lumea era in transa; transa senzoriala.

Ei, acolo as dori sa cant. Intr-o pestera adanca, cu un lac, iar eu sa fiu intr-o barca in mijlocul acelui lac, cu o mica orchestra si sa va cant!"

Anca Pop se pregateste intens de lansarea unui nou single propriu pentru aceasta toamna, dupa ce s-a bucurat de succes in primavara acestui an cu "Free Love". Artista a marturisit: "Sunt in plina perioada de creativitate compozitionala! De vreo doua saptamani incoace curg piese noi din mine. Venirea toamnei ma ajuta sa intru in starea potrivita pentru a scrie si a petrece timp in studio. Acum va scriu din Londra, unde ploua, si unde stau cu caietul de versuri pe masuta de cafea si chitara in mana. Voi veni acasa cu piese noi pe care le voi lansa anul acesta. Una din ele va fi in limba romana!"

Bucuresti, 28.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *