Shadow

Anca Pop lanseaza piesa care intensifica dorul flirturilor din vara

Artista predestinata muzicii pop prin talent si nume, are o poveste de viata fascinanta care ii asigura o sursa de inspiratie continua.

A trait aventura vietii incepand cu varsta de 3 ani cand a fugit cu parintii ei de regimul comunist din Romania, ajungand intr-o tabara de refugiati ONU in Iugoslavia, continuand apoi drumul spre Canada unde a copilarit si si-a descoperit pasiunea pentru muzica. Ambasador al Disney World si colaboratoare de incredere a compozitorului Goran Bregovic, Anca este un izvor nesecat de ambitie si perseverenta.

Personalitatea cosmopolita a Ancai ii asigura un loc aparte in industria muzicala internationala.


Anul 2016 a fost unul inspirational si important pentru cariera artistei, dupa ce a petrecut vara in China, Macau, unde a incantat publicul cu show-ul sau Cosmic Cocktail. Aventura ei asiatica a continuat cu spectacole de exceptie in Japonia, unde piesele sale au fost incluse in cel mai popular show de pe Netflix, “Terrace House”.

Despre piesa Anca declara :”Ring Around inseamna distractie, m-am distrat la filmarile clipului pe strazile din Macau, si am incercat sa transmit starea carefree a noptilor lejere de vara si vacanta in acest videoclip. Ring Around este soundtrack-ul flirturilor fierbinti, a serilor de distractie din cluburi, a noptilor care nu vrei sa se mai termine.”

Indragostita de Asia, Anca a pregatit mai multe surprize cu suflu exotic fanilor si promite sa surprinda cu fiecare lansare.

Music & Lyrics: Anca Pop; Publisher Roton Music Publishing; (C) & (P) 2017 ROTON MUSIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *