Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Anca Maco de la Radio 21, in echipa de organizare a TIFF-ului

Anca Maco, prezenţa feminină din matinalul de la Radio 21 pe care îl prezintă alături de Manuel Dinculescu şi DJ Andi, şi-a luat o vacanţă şi s-a mutat la Cluj, unde face parte din echipa de organizare a Transilvania International Film Festival (TIFF) primul festival internaţional de film de lung-metraj din România.

Anca se implică în organizarea TIFF-ului încă din 2002 şi o face cu cea mai mare plăcere: “E o experienţă faină. E cel mai mare festival internaţional de film de pe la noi, cu cea mai mare echipă şi cea mai impresionantă armată de voluntari. M-am ocupat 7 ani de biroul de Acreditări, apoi  de TIFFTV.ro şi acum coordonez blog.tiff.ro. Am o echipă foarte cool, cu voluntari de toate vârstele (între 21 şi 56 de ani) care sunt foarte silitori. Toţi au ştiut răspunsul la Dilema Zilei.”, declară zâmbind Maco.

Anca, prezenţa feminină din matinalul de la Radio 21, rămâne la Cluj până pe 10 iunie, atunci când au loc ultimele proiecţii de film.

Anca Maco, Manuel D. Dinculescu şi DJ Andi se aud la Radio 21 în fiecare dimineaţă între orele 07:00 si 10:00, de luni până vineri, în cel mai devreme matinal de radio din România. Warm-up-ul este asigurat de către colegul lor de emisiune, Marian Soci, începând cu ora 05:00

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc. Înfiinţat în 2002, este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România. Festivalul Internaţional de Film Transilvania îşi propune promovarea artei cinematografice, prezentarea celor mai importante filme ale momentului, după criterii ce ţin de originalitatea subiectelor şi forţa imaginilor.

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *