free download 78 travel guides written by experts

Anca Lungu, impresionata de povestea unei concurente „Junior Chef”

Anca Lungu, jurata „Junior Chef”, este deseori impresionată de copiii care vin la preselecţiile show-ului difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, datorită pasiunii pentru gătit pe care o au, dar şi activităţilor pe care le întreprind în afara şcolii. Ioniţă Sanda este concurenta dintr-un sat din Botoşani care a cucerit-o pe Prinţesa Polonic cu povestea ei.

Sanda are 10 fraţi şi este o elevă eminentă, iar atunci când va fi mare va fi medic chirurg. Impresionată de visurile concurentei, Anca Lungu i-a admirat şi lăudat ambiţia, cu atât mai mult cu cât fetiţa a gătit pentru prima oară preparatul cu care a venit la preselecţii, pat de somon cu mozzarella şi şalău: „Mă bucur că am în faţa mea un copil foarte curajos. Să vii de la 600 de km distanţă şi să te prezinţi cu un astfel de preparat în faţa camerelor de luat vederi şi a unor juraţi este mare lucru. Sunt extrem de impresionată de ambiţiile tale”, mărturiseşte Anca Lungu.

Nu are calculator, nu are televizor şi în timpul liber găteşte şi are grijă de propria grădină în care cultivă legume. Admiraţia juratei este cu atât mai mare, cu cât Sanda are foarte mare grijă de fraţii ei şi o ajută pe mama sa la bucătărie: „De obicei, gătesc cu legumele pe care le cultivăm noi, rareori se întâmplă să cumpărăm alimente. Mi-ar plăcea să le fac prăjituri deosebite fraţilor mei, pentru că acum nu am posibilitatea asta”, povesteşte Sanda.

Bucuresti, 05.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *