free download 78 travel guides written by experts

Anca Lungu a promis ca va repara casa unor copii de la “Junior Chef”

“Junior Chef” a adus la preselecţiile show-ului cei mai talentaţi şi speciali copii, simpatici şi ambiţioşi, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, de multe ori, au fost impresionaţi de poveştile lor.

În ediţia din această seară, de la 20:30, la Antena 1, Anca Lungu a fost de-a dreptul copleşită de povestea a doi concurenţi fraţi gemeni în vârstă de 12 ani, Mihai şi Gabriel Chinez, care au format o echipă hotărâtă să ajungă în marea finală. Cei doi mai au 11 fraţi şi sunt adoptaţi de prima femeie cu care tatăl lor a format o familie.

Fraţii Chinez au fost luaţi în grija mamei actuale, pentru că mama lor biologică i-a părăsit la vârsta de un an, când ei cântăreau numai şapte kilograme, iar nimeni nu le mai dădea o şansă. Acum au o situaţie financiară precară, stau patru persoane într-o cameră şi o bucătărie, într-o casă veche de peste 100 de ani. Casa este grav dezafectată, iar la fiecare ploaie sunt nevoiţi să stea cu oale în casă în care să se strângă apa. Cu doar 350 de lei mama lui Gabriel şi a lui Mihai încearcă să le ofere tot ceea ce poate şi mărturiseşte că este foarte mândră de copiii ei: “Sunt tare fericită că sunt copii deştepţi şi că învaţă bine la şcoală, dar soarta face să fiu bolnavă şi să nu le pot oferi mai multe”, povesteşte Verginia, mama lui Gabriela şi a lui Mihai.

Povestea celor doi i-a impresionat foarte mult pe cei trei juraţi, Prinţesa Polonic a promis chiar că se va ocupa personal ca acoperişul casei lor să fie reparat. Întreaga poveste va putea fi urmărită la “Junior Chef” în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în ultima ediţie de preselecţii.

Bucuresti, 05.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *