free download 78 travel guides written by experts

Anca Barbu, o noua vedeta in echipa Romantica

De mica, Anca a visat sa se faca „interviator”

Începând cu orele 9.00, la Romantica telespectatorii îşi vor începe ziua cu Anca Barbu la  „Jurnalul public de dimineaţă”. În noua grilă de toamnă, Anca, un reporter excepţional şi proapătă mămică, preia ştafeta de la Ana Moraru la pupitrul ştirilor de dimineaţă. Ana va pleca la Londra pentru a urma cursurile unui masterat în televiziune, iar Anca va prezenta jurnalul de infoteinment.

Pe Anca televiziunea a atras-o dintotdeauna. Încă de la vârsta de trei ani, Anca răspundea la întrebarea “ce vrei să te faci când vei fi mare?” cu “eu vreau să devin interviator”. Astfel, mai târziu, în mod firesc, vedeta Romantica a obţinut o diplomă în jurnalism şi şi-a început cariera în acest domeniu în 1999. După ce a fost reporter la Prima, Naţional TV şi Realitatea TV, după ce a trecut prin emoţiile transmisiunilor în direct, prin entuziasmul reportajelor în exclusivitate, după ce a văzut ce înseamnă să fii în spatele camerelor de luat vederi, în postura de producător, Anca preia ştafeta la pupitrul “Jurnalului public de dimineaţă” la Romantica.

Spre cariera în televiziune, Anca a fost îndrumată şi susţinută de către Geo Procopie, primul jurnalist de război din România. În timpul facultăţii, vedeta Romantica a urmat un curs cu Geo, iar de atunci îi poartă acestuia un respect deosebit, mai ales pentru că nu s-a înşelat când a afirmat că: Anca este înnăscută pentru televiziune.

În prezent, Anca este mămica a două fetiţe, în vârstă de 3 ani şi de 5 luni. Mirona şi Milena, botezate amândouă cu nume care încep cu litera “M” de la minune sunt centrul universului Ancăi. Şi pentru că înainte de a intra în concediu de maternitate, vedeta Romantica venea la televiziune însoţătă de fiica ei, şi Mirona când va fi mare, îşi doreşte să lucreze ca mami la “televiziunea de la Casa presei”.

Telespectatorii o pot urmări pe Anca Barbu în fiecare zi de luni până vineri, între orele 09.00-10.00 şi sâmbăta şi duminica de la între orele 10.15-11.00 doar la Romantica la “Jurnalul public de dimineaţă”.

Bucuresti, 10.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *