free download 78 travel guides written by experts

ANC va consulta 30 de zile proiectele de reglementare a pietelor de terminare in retele mobile

Proiectele de decizii referitoare la pieţele de terminare în reţele mobile vor rămâne în consultare publică timp de 30 de zile, până la data de 22 decembrie 2008.

Autoritatea a intenţionat consultarea acestor decizii în regim de urgenţă pentru că, în condiţiile reducerii de la 1 ianuarie 2009 a tarifelor de interconectare ale Orange şi Vodafone, ar fi fost de dorit ca şi deciziile de reglementare a tarifelor celorlalţi furnizori de telefonie mobilă să intre în vigoare cât mai curând.  Orange şi Vodafone au solicitat însă o perioadă de consultare de 30 de zile.

Această modificare nu afectează aplicarea ultimei etape de orientare pe costuri a tarifelor de terminare în reţelele Orange şi Vodafone, acestea urmând să se reducă la 5,03 eurocenţi pe minut începând cu 1 ianuarie 2009.

Proiectele deciziilor pot fi consultate pe pagina de internet a ANC, persoanele interesate fiind invitate să formuleze şi să transmită observaţii şi propuneri până la data de 22.12.2008, pe adresa sediului central al ANC (Str. Delea Nouă nr.2, sector 3, Bucureşti), direct la registratură sau prin intermediul departamentelor regionale ale Autorităţii. Observaţiile pot fi transmise şi prin fax la numărul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@anrcti.ro.

Bucuresti, 25.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *