free download 78 travel guides written by experts

Anatomia dezastrului economic de la Uzina Reșița a fost pe primul loc în topul audiențelor

Duminică, telespectatorii au urmărit la România, te iubesc! povestea asasinatului economic de la Uzina constructoare de mașini Reșița, spusă de corespondentul special Știrile Pro TV, Cosmin Savu.

Cum a ajuns această uzină o ruină, după ce a fost una dintre cele mai strălucitoare puncte economice pentru România, ce interese ascunse au pus-o pe butuci și cine sunt responsabilii acestui asasinat economic  au fost doar câteva dintre întrebările la care Cosmin Savu a încercat să răspundă.

protv-logo
Ediția România, te iubesc! de duminică seară a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, România, te iubesc! a obținut 3.9 puncte de rating și 15.7% share.

Cosmin a urmărit firul acestui caz incă din vremea când uzina era înfloritoare și avea o contribuție importantă la PIB-ul României, până in prezent, când au rămas doar ruinele vremurilor glorioase.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Rareș Năstase continuă să le arate telespectatorilor diferențele de calitate existente între aceleași alimente comercializate din Estul și Vestul Europei.

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *