free download 78 travel guides written by experts

Anamnesis: lansarea tanarului rebel al modei romanesti

La doar 19 ani, Alexandru Raicu lansează cea de-a patra colecție. Evenimentul va avea loc joi 28 iunie, începând cu ora 20:00, la Silver Church Club (Calea Plevnei nr. 61).

Inspirat de estetica urâtului și de formele feminine duse la extrem, Alexandru a lansat până acum colecțiile Neon Story, Prima Donna și Demonology.

Anamnesis, colecția de primăvară-vară 2013, aduce în atenția publicului ținute nonconformiste ce au ca fundament o cultură veche și fascinantă. Totodată, colecția este inspirată de ideea de dualitate ce se găsește în esența fiecărui om. 

“Într-o lume aflată în permanentă schimbare și agitație, Anamnesis vorbește despre puterea de a ne regăsi și accepta așa cum suntem. Am vrut să le arăt oamenilor că moda este mai mult decât un concept material; este un manifest care începe în adâncul sufletelor noastre și are drept scop eliberarea celor mai frumoase, urâte, inocente, vinovate gânduri și trăiri ale noastre”, a spus Alexandru.

Cele 20 de ținute pentru femei sunt de inspirație japoneză. Jumătate din colecție urmărește latura romantică și feminină a costumului de gheișă, iar cealaltă jumătate urmează latura dură și agresivă a costumului de samurai.

Participarea la eveniment se face cu înscriere prealabilă până miercuri 27 iunie, la roxana.avadanei@gmail.com.

Găsiți mai multe informații pe www.alexandruraicu.com și https://www.facebook.com/AlexanderRaicu.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *