Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Anamaria Prodan revine la Antena Stars cu reality show-ul Prodanca şi Reghe. Preţul succesului

După mini seria Prodanca şi Reghe, viaţa în Dubai, difuzată în exclusivitate la Antena Stars anul trecut, îndrăgita familie Prodan-Reghecampf revine pe micile ecrane cu un nou reality show – Prodanca şi Reghe. Preţul succesului.

Reality show-ul ce va avea marea premieră în luna februarie la Antena Stars, surprinde imagini din viaţa cuplului Anamaria şi Laurenţiu, dar şi ale copiilor acestora şi se vor desfăşura pe mai multe continente, o echipă de filmare însoţindu-i pe aceştia 24 de ore din 24.

“Sunt fericită că am revenit în Antenă, mă întorc la matcă, în trustul care m-a consacrat cu acest reality show. Ani de zile, după ce încheiasem filmările, mă oprea lumea pe stradă să mă întrebe când revin, aşa că sunt mai mult decât bucuroasă că pot merge mai departe cu cel de-al şaptelea sezon din seria noastră!”, a declarat Anamaria Prodan.

“Vă invit să ne fiţi alături şi să vedeţi cum arată o zi din viaţa noastră. Deşi au trecut câţiva ani de la seria precedentă a reality-ului, televiziunea e ca mersul pe bicicletă. Sigur că mai am momente când uit de cameră şi discut pe şleau anumite lucruri, dar mi-am asumat asta când am semnat şi vreau ca oamenii să mă vadă exact aşa cum sunt eu”, a mai completat Ana.

Prodanca si Reghe. Pretul succesului

Filmările au început deja în luna decembrie, astfel că Antena Stars va difuza imagini în exclusivitate de la ziua de naştere a Anamariei Prodan, sărbătorită pe 17 decembrie, într-un restaurant exclusivist din Dubai.

De la întâlnirile de business, participarea la emisiuni, şedinţe foto, interviuri, antrenamente, la timpul petrecut în familie, ieşirile cu prietenii sau sesiunile de shopping, totul va fi filmat de către echipa Antena Stars.

Astfel, telespectatorii le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *