free download 78 travel guides written by experts

Anamaria Prodan Reghecampf va spune povestea fiecărui Gospodar fără pereche începând de luni, 11 septembrie

Luni, 11 septembrie, PRO TV lansează emisiunea Gospodar fără pereche, găzduită de Anamaria Prodan Reghecampf! La fiecare început de săptămână, de la ora 20:30, telespectatorii vor afla cum evoluează viețile sentimentale ale gospodarilor fără pereche.

Fiecare dintre bărbații care au avut curajul de a-și căuta jumătatea în emisiunea prezentată de Anamaria Prodan Reghecampf va trece prin emoții de tot felul: entuziasmul de a-și vedea pretendentele pentru întâia oară, emoțiile primelor discuții în particular, momentul cunoașterii familiei, primele neînțelegeri și vor afla dacă gospodarii și-au găsit perechile perfecte.

Anamaria Prodan Reghecampf

“Am fost alături de fiecare de la început, le-am dat sfaturi, i-am mustrat atunci când a fost cazul, însă totul cu un singur obiectiv, pe care și eu, și ei, îl aveam în comun: să-i transformăm din gospodari fără pereche în gospodari fericiți, cu familii frumoase și numeroase! N-a fost ușor, însă în viață lucrurile cu adevărat importante nu se obțin cu ușurință, nu-i așa? Vă invit pe toți să urmăriți poveștile gospodarilor mei, vă promit că o să vă ajungă la suflet!”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

În fiecare luni, de la 20:30, emisiunea Gospodar fără pereche va aduce în casele telespectatorilor emoția și determinarea fermierilor care au pornit în căutarea jumătății. Telespectatorii care vor să își reamintească poveștile de viață ale gospodarilor pot urmări din nou prima ediție Gospodar fără pereche (difuzată de PRO TV pe 6 iunie) duminică, 10 septembrie, la ora 17:00.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *