Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Anamaria Prodan a tras o sperietura pe cinste in Las Vegas

Vezi ce i-a făcut un papagal năstruşnic!

Din 12 iulie, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf dau startul unei aventuri spectaculoase pe tărâm american, numai la Antena 1. Alături de cei doi şi frumoasa lor familie, cei de acasă vor călători peste ocean, începând cu incredibilul Las Vegas şi continuând cu mai multe locaţii de senzaţie din America, între care şi fabulosul Hollywood. Aflată în Las Vegas, Anamaria a avut parte de o păţanie de zile mari. Mereu pusă pe şotii, a încercat să facă o fotografie cu un papagal, însă rezultatul n-a fost cu siguranţă cel dorit.

Întreaga păţanie a pornit de la o simplă plimbare pe Strip, celebrul bulevard din Las Vegas, pe care Anamaria şi-a dorit să-l revadă alături de familia sa. Acolo, vrând să facă o fotografie cu un simpatic papagal, Anamaria şi-a învins frica de păsări, însă, în scurt timp, imprevizibilul papagal i-a făcut o surpriză pe cinste: a început să se agite, şi-a deschis aripile, smulgându-i Anei şi câteva fire de păr din coafura care a făcut-o celebră: "Am avut noroc că nu mi-a scos ochii. Când am văzut că îşi deschide aripile, mi-a fost cel mai teamă că ar putea să îl rănească pe Bebe, care s-a speriat foarte tare."

Câţiva turişti francezi au intervenit însă prompt, reuşind să o scape pe Anamaria de pasărea buclucaşă. Imediat, proprietara înaripatei şi-a cerut scuze, bucuroasă că Anamaria nu intenţionează să o dea în judecată. "Aici toată lumea se judecă cu toată lumea. O prietenă a dat în judecată proprietarul câinelui care a muşcat-o şi a câştigat câteva zeci de mii de dolari", a povestit Anamaria.

Papagalul buclucaş de pe Strip nu i-a afectat însă bunădispoziţia Aneimaria, mai ales că celebrul bulevard oferă atâtea oportunităţi de distracţie şi atâtea locaţii spectaculoase de vizitat. Ce hoteluri incredibile de pe Strip au văzut şi de ce alte aventuri au avut parte în SUA, rămâne de văzut începând cu 12 iulie la “Prodanca şi Reghe: Aventura americană”, numai la Antena1.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *