free download 78 travel guides written by experts

Anamaria Ferentz si-a rascumparat corsetul de pe okazii.ro

Profund atasata de corsetul al carui design l-a conceput personal, Anamaria Ferentz a tinut sa si-l rascumpere de pe okazii.ro, in cadrul « Licitatiei caritabile pentru copii, editia 2009 », organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta. Licitatia s-a incheiat si a reusit sa adune aproape 20.000 euro pentru infiintarea primei sectii de cardiochirurgie, in cadrul spitalului « Marie Curie » din Bucuresti.

Corsetul rascumparat cu 230 RON este cel de pe coperta ultimului album Demo, Cantecul meu. “Special pentru acest proiect am conceput si designul vestimentar, din care faceau parte 7 corsete! Cred ca cele mai celebre corsete din Romania!”(Anamaria Ferentz).

Cantareata l-a donat alaturi de albumul Cantecul meu in cadrul “Licitatiei caritabile pentru copii, editia 2009”, organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta la Snagov, dar acesta nu a fost adjudecat.

“Ma despart cu greu de acest corset, care intregea colectia si care e cel mai norocos! Dar stiu ca o fac pentru o cauza nobila si sper din suflet sa poarte noroc si celui /celei care il va cumpara, dar mai ales copiilor care au atata nevoie de sanatate!” , spunea artista. Totusi, chiar ea a fost cea care pe langa donatia de 1000 RON pentru inimioara pictata de copiii asociatiei P.A.V.E.L, a mai donat pe aceasta cale 230 RON pentru a-si recupera corsetul si albumul.

Cele mai mari sume de pe site au fost incasate pentru:
1. Chevrolet Camaro de colectie, donat de BGS Security si adjudecat pentru 12.500 RON,
2. Un bilet de la concertul lui Michael Jackson din Romania, vandut cu 1044 RON
3. Rochia donata de Romanita Iovan, adjudecata cu 909 RON,
4. Rochia Valentino donata de Marie-Rose Mociornita, adjudecata cu 856 RON
5. Agenda Hermes donata de Mihaela Radulescu a fost adjudecata cu 852 RON.

Cu aceasta ocazie, Asociatia Inima Copiilor a mai adaugat alaturi de salt&pepper catering, Corte del Fiesta si okazii.ro, peste 17.000 EUR, fondurilor stranse pentru dotarea primei sali de chirurgie cardiaca din Bucuresti, destinata exclusiv copiilor, la spitalul “Marie Curie”, totalizand mai bine de 700.000 euro de la inceputul campaniei.

Aici puteti vizualiza corsetul pe care Anamaria Ferentz l-a rascumparat : //www.okazii.ro/catalog/27975545/Corset-Anamaria-Ferentz-licitatie-caritabila.html

Bucuresti, 20.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *