Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Analia Selis vine pe platoul de la Castigi in 60 de secunde

După luni de zile în care au urmărit parcursul concurenţilor doar din faţa televizoarelor, acum a venit rândul străinilor să vină pe platoul de la Câştigi în 60 de secunde. Vedeta invitată în această ediţie a celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 secunde, este Analia Selis. Frumoasa cântăreaţă argentiniană vine să îşi testeze îndemânarea astă seară, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

După ce a luptat mai bine de şase ani ca să primească cetăţenia română, frumoasa cântăreaţă argentiniană Analia Selis vine să se bată cu românii de la egal la egal. Convinsă că probele de mare îndemânare şi precizie propuse de campionul divertismentului, Dan Negru, nu îi vor pune nicio problemă, frumoasa Analia vine în această seară, pe platoul de la Câştigi în 60 de secunde.

Deşi cel mai tare gameshow din lume, Minute to win it, are şi o varianţă argentiniană, Minuto para ganar, îndrăgita interpretă a decis să le arate tuturor românilor cât de agilă şi curajoasă este, luptând din greu cu propriile limite şi cu timpul – cele 60 de secunde. Cum se va descurca frumoasa Analia, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, într-o nouă ediţie Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 09.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *