free download 78 travel guides written by experts

Ana Maria Prodan a nascut – Vedeta Romantica are un fiu sanatos

Ana Maria Prodan traieste momente extraordinar de fericite! In bratele sale, la sanul ei se afla Laur Jr, iar cei doi sunt invaluiţi de dragostea lui Reghe. Vedeta Romantica a nascut un baieţel sanatos şi frumos care cantareşte 3,300 de kg. Fericitul eveniment a avut loc duminica , 31 august, la ora 11, in Germania. Ana a nascut prin cezariana, iar operaţia a durat 50 de minute. Din sala de operaţie nu a lipsit Reghe, care a fost extraordinar de emoţionat. “Iubi a stat tot timpul cu mine in sala de operatii, dar era alb de frica. Nu a putut sa se miste sau sa faca poze. Medical anestezist ne-a facut primele poze cu fiul nostru. Am crezut ca iubi o sa lesine.”, a povestit vedeta Romantica.

Desi trebuia sa nasca pe 4 septembrie, micutul s-a grabit sa vina pe lume. Ana s-a internat sambata, 30 august, in jurul orei 5 intr-un spital din Germania. Laur a fost permanent alaturi de soţia sa. “ Ma simt foarte bine. Iubi s-a speriat rau. Trebuia sa nasc pe 4 septembrie. Aseara (30 august) am avut contractii si m-am internat de urgenta. La 10.00 am intrat in operatie si la 11.00 bebe era deja in bratele noastre.“, a declarat Ana.

Bucuria a patruns in sufletele tuturor rudelor si prietenilor celor doi. Bunica juniorului, indragita cantareata de muzica populara, Ionela Prodan, a plans la aflarea veştii. Işi dorea şi un nepot de la fiica sa, mai ales ca in familia Prodan de 70 de ani nu a mai existat nici un baiat. “Mama a plans trei ore la telefon , pentru ca il auzea. Sora mea nu a dormit toata noaptea, desi ea este insarcinata in luna a saptea. Soacra mea a venit cu noi la spital si nu a mai vrut sa plece acasa. Maine (1 septembrie), vor veni si fetele la noi. Abia le astept. Vor veni direct la spital. Le aduce tatal lor, iar de la aeroport le ia iubi”, a mai spus vedeta Romantica.

Cei doi parinţi s-au pregatit conssiincios pentru naşterea lui Laur Jr. Au amenajat camera copilului şi au cumparat haine pentru micuţ din cele mai scumpe magazine. Ana Maria Prodan mai are doua fete dintr-o relaţie anterioara, iar Reghe un baiat. Vedeta tv şi internaţionalul Laurenţiu s-au casatorit anul acesta, in Las Vegas. Nunta a fost una restransa. Cei doi şi-au cumparat o casa de vis in Belgia, dar momentan au fost nevoiţi sa se mute in Germania , acolo unde Reghe are un contract pe doi ani.

Bucuresti, 01.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *