metalshow

Ana-Maria Ghiurca este noul Client Service Director al SeniorHyper

Ana-Maria Ghiurcă: „O agenție digitală de succes schimbă comportamente de consum.”

Începând cu luna octombrie, Ana-Maria Ghiurcă este noul Client Service Director al SeniorHyper. Ana-Maria coordonează departamentul de Client Service al agenției, lucrând pentru clienți precum ING, Orange, Wrigley, Caroli Foods, Antipa.

„Am acceptat provocarea SeniorHyper pentru că am găsit în echipa de aici energia, determinarea și knowledge-ul pentru a construi produse digitale care au șansa să schimbe comportamente de consum. Doar când schimbăm comportamente de consum deschidem noi piețe și noi oportunități de business pentru clienții noștri. Am găsit aici o echipă care deja a înțeles că prima interacțiune a consumatorului cu produsul, indiferent de categorie, este una digitală. Marketingul digital trece la următorul nivel: produsul și experiența din jurul lui sunt elementele principale care aduc la viață atât viziunea noastră cât și strategia clienților. Aici, la SeniorHyper, există toate premisele pentru a executa această schimbare atât în viețile consumatorilor cât și în business-urile clienților noștri.”, spune Ana-Maria Ghiurcă, noul Client Service Director SeniorHyper.

Ana-Maria a lucrat în agenții locale și multinaționale pentru branduri din industrii variate precum energie, food, financial services, telecom, auto, banking.

„La Ana Maria ne plac foarte tare entuziasmul și determinarea de a realiza lucruri remarcabile. Are un apetit deosebit pentru inovație și o expertiză probată în digital, astfel că rolul ei în echipa SeniorHyper este determinant în a crește capacitatea agenției de a oferi clienților un produs creativ și tehnologic care să răspundă exigențelor acestora și să ridice standardele industriei”, adaugă Octav Popescu, COO al grupului Lowe.

Ana-Maria Ghiurcă are o experiență de peste 13 ani în advertising, în ultimii patru ani activând exclusiv în domeniul digital. Este absolventă a Facultății de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice și deține un MBA în Limbi Străine de la Universitatea Politehnică din București.

Bucuresti, 12.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *