free download 78 travel guides written by experts

Amway in “Misiune pentru o nutritie sanatoasa”

Compania de vânzări directe Amway România a colaborat cu Şcoala Gimnazială nr. 114 “Principesa Margareta” pentru a organiza activităţii cu titlul “Un stil de viaţă sănătos” pentru un număr de 64 de elevi din ciclul primar. Această activitate s-a derulat cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntariatului şi a avut drept scop informarea şi educarea elevilor în spiritul unei nutriţii sănătoase şi a unui stil de viaţă sănătos.

Marca de suplimente nutritive NUTRILITE şi-a luat angajamentul de a sensibiliza opinia publică cu privire la importanţa unei alimentaţii sănătoase şi a activităţii fizice. Aceasta este în centrul preocupărilor Amway pentru Ziua Internaţională a Voluntariatului, care are loc pentru al treilea an consecutiv în 29 de ţări din toată Europa şi Africa de Sud, la începutul lunii decembrie.

Pentru a ne menţine în formă şi sănătoşi, filosofia NUTRILITE promovează un stil de viaţă echilibrat bazat pe următoarele:
1) Nutriţie: o dietă echilibrată prin mese regulate cu multe fructe şi legume pentru a obţine toţi nutrienţii necesari.
2) Corp: un echilibru între realizarea de exerciţii fizice în mod regulat şi odihnă suficientă este cheia menţinerii şi gestionării unei greutăţi ideale a corpului.
3) Minte: lupta pentru menţinerea unei atitudini mentale pozitive în tot ceea ce facem, care înseamnă şi evitarea stresului negativ şi dedicarea timpului pentru odihnă, relaxare şi cultivarea pasiunilor şi a dezvoltării personale.
4) Alegeri: realizarea unor alegeri potrivite în favoarea unui stil de viață sănătos bazat pe cunoștințe despre produsele alimentare sănătoase, exerciţii şi interrelaţionarea acestor parametri.

În diverse activităţi iniţiate de companie, angajaţi şi voluntari, Amway îşi doreşte să educe copiii asupra alegerilor pe care le au în privinţa unei alimentaţii sănătoase. Ce fel de mâncare este bună pentru ei, în ce produse sunt ascunse grăsimile şi zaharurile? Ce ar trebui să mănânc mai mult sau mai puţin? Cât de importante sunt exerciţiile fizice?

Aceasta este „Misiunea pentru o nutriţie sănătoasă” a Zilei Voluntarilor Amway în 2015.

“Fiind dedicaţi de peste 80 de ani unei alimentații sănătoase și bunăstării, ne dorim să rezolvăm problemele societăţii noastre în acest sens. Deoarece comportamentele legate de nutriţie şi de activităţi fizice se dezvoltă încă din copilărie, am dori să avem un impact pe termen lung”, spune Ioana Enache, Director General Amway România, Bulgaria şi Grecia.

În total, 25 de voluntari au participat la Ziua Voluntarilor Amway şi s-au simţit bine alături de 64 de elevi de la Şcoala nr. 114 „Principesa Margareta”.

Despre Campania One by One for Children a companiei Amway

Încă din 2003, compania de familie Amway ajută copiii din toată lumea în cadrul campaniei Amway One by One Campaign for Children. Mai mult de 250 milioane de dolari şi peste 3.5 milioane de ore de voluntariat au fost donate de companie, angajaţi şi întreprinzători de la începutul aceste campanii.

În 2013, Amway a celebrat a zecea aniversare a campaniei prin Ziua Internationala a Voluntariatului Amway, care a fost continuată la nivel local în ţările din Europa şi Africa de Sud cu ocazia Zilei Internaţionale a Volunariatului pe 5 decembrie, prin urmare anul acesta a avut loc pentru a treia oara consecutiv.

Bucuresti, 10.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *