free download 78 travel guides written by experts

AMPRO Design, medaliata pentru al saptelea an consecutiv la Pentawards

AmproAgenția de brand și packaging design AMPRO Design a obținut o nouă medalie la Pentawards. 2014 este al șaptelea an consecutiv când cea mai premiată agenție românească obține un premiu la cel mai mare festival internațional dedicat design-ului de ambalaj. De data aceasta, AMPRO Design a obținut bronzul pentru rebrandingul legumelor congelate Edna, medalie care duce la 34 numărul premiilor internaționale câștigate.

Este al doilea premiu pe care AMPRO Design îl primește pentru această lucrare executată pentru Frigorifer.  Rebrandingul legumelor congelate Edna fusese deja premiat cu argint la A’Design Award, competiția găzduită de Como, în august.

Premiul obținut de AMPRO Design la a opta ediție a Pentawards este cu atât mai prețios cu cât în 2014 au fost înscrise în competiție nu mai puțin de 1500 de lucrări din 53 de țări de pe 5 continente.

„Deși economia mondială este în recesiune, iar reducerea costurilor este o realitate, la Pentawards 2014 au fost chiar mai multe lucrări ca în anii precedenți. Faptul că ne-am întors premiați din nou nu mă surprinde, plus că am mai avut încă o nominalizare, ambalajul Dexi” spune Irinel Ionescu, creative partner al AMPRO Design.

Echipa responsabilă de lucrările prezente la Pentawards 2014 este formată din Irinel Ionescu – creative director, Alin Pătru – ilustrator, Francesca Mureșan – senior designer, Raluca Popan – junior designer, Paula Feodor – photo shooting, Ana Poiana & Mihaela Dumitrescu – account managers, Danubiu Bîrzu – prepress.

Bucuresti, 15.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *