free download 78 travel guides written by experts

AMPRO Design este prezenta in Calendarul Huber Group

Două lucrări ale AMPRO Design, Morărița și X Snacks, sunt prezente în ediția 2014 a Calendarului Huber Group. Editat împreună cu EPDA (European Packaging Design Association), calendarul s-a născut din dorința de a evidenția calitatea printului și a metodelor inovative ce pot fi folosite în design-ul de ambalaj. Cele 12 lucrări care corespund fiecărei luni a anului au fost selectate din aproximativ 50 de propuneri venite din partea a 17 agenții europene.

Ideea apariției calendarului se bazează pe faptul că două treimi din consumatori aleg produsul pe care urmează să-l cumpere sub influența ambalajului.

“Culorile pot declanșa sentimente si asocieri total diferite, în funcție de variabilele geografice și culturale ale oamenilor. Alegerea lucrărilor de către Huber Group s-a bazat pe creativitatea demonstrată în fiecare proiect”, declară responsabilii companiei.

„Prezența celor două lucrări ale noastre în paginile calendarului Huber nu face altceva decât să confirme premiile internaționale pe care le-au primit deja Morărița și X Snacks” spune Irinel Ionescu, Creative Partner al AMPRO Design.

Huber Group este unul dintre cei mai mari producători mondiali de cerneluri și, totodată, oferă soluții de printare, lăcuire și alte efecte speciale pentru print. În prezent, compania deține sedii în peste 200 de locații în întreaga lume, având peste 3600 de angajați și o capacite de producție anuală de peste 340 000 de tone.

Bucuresti, 01.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *