free download 78 travel guides written by experts

AMPRO Design e singura agentie romaneasca selectata la TASTE FESTIVAL BERLIN

AMPRO Design, agentie de packaging & brand design, a primit invitatia să-și prezinte lucrarea multi-premiată „Business bottle” în cadrul TASTE FESTIVAL BERLIN, eveniment care reunește cei mai inovatori 50 de designeri mondiali în segmentul Food/Beverages.

În incinta Direktorenhaus, muzeu al design-ului din Berlin, între 1-10 iunie 2012 a avut loc TASTE FESTIVAL, prilej cu care au fost invitați cei mai remarcabili designeri, artisti, curatori culinari, bucatari si producatori din sectorul food&drink.

„A fost o surpriză pentru noi și, de aceea, a fost cu atât mai plăcut să participăm la un astfel de eveniment de înaltă clasă” spune Irinel Ionescu, Creative Partner Ampro Design.

Cele 10 zile de festival au cuprins workshop-uri, show-uri gastronomice live, prezentări de carte și expoziții de packaging design. AMPRO DESIGN a fost singurul invitat din România și aceasta datorită aceleiași creații „Business Bottle”.

Lucrarea expusă la Berlin este cea mai premiată creație românească de packaging design. Are în palmares Grand Prix Winner of “Identity Best Of The Best” 2010 Moscova, Locul 1 în secțiunea Packaging Design la “Identity Best Of The Best” 2010 Moscova, Silver Pentawards 2010, Silver Pentawards 2011, locul 1 la Selfpromo American Design Awards 2011 și numeroase apariții în cataloagele de design din întreaga lume.

Bucuresti, 19.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *