free download 78 travel guides written by experts

AMPRO Design apare in “100s Packaging & Labels 2009”

AMPRO Design, agentie de packaging & brand design, a primit invitatia sa-si prezinta creatiile in “100s Packaging & Labels”, anuar de prestigiu care cuprinde cele mai bune lucrari de packaging si brand design din lume.

AMPRO Design este singura agentie romaneasca prezenta in editia din 2009, iar printre cele 13 lucrari inserate in volum se regaseste si ambalajul inghetatei Amicii “MyLove”, creatie pentru care agentia a fost premiata cu bronz la Monte Carlo in cadrul Pentawards 2008.

“Packaging-ul este unul dintre cei mai importanti factori in succesul unui brand. Modul in care un produs arata poate influenta dramatic decizia consumatorului. Suntem mandri ca am fost invitati sa ne prezentam lucrarile in 100s Packaging & Labels alaturi de cele mai cunoscute si mai experimentate agentii din lume, mai ales ca suntem printre invitatii cu cele mai multe lucrari selectate” spune Irinel Ionescu, Creative Director&Managing Partner al AMPRO Design.

 “100s Packaging & Labels” este editata in USA, tara cu cea mai mare traditie in packaging design. Publicatia anuala prezinta cititorilor cele mai reusite idei pentru containere, cutii si ambalaje care sunt nu numai functionale ci si atractive, avand un design deosebit. Acest volum include un DVD care prezinta o colectie de stante pentru diverse ambalaje, de la etichete de vin pana la cutii de carton. In Romania, poate fi achizitionat de la Librariile Carturesti.

AMPRO Design a fost infiintata in anul 2005, iar cei mai importani clienti sunt Kubo Ice Cream – Amicii, Metro Cash and Carry, Real Hipermarket, Aectra Agrochemicals, Eurofood – Darling, Sushimania, Agroalim Distribution, Antarctica, Hiparion.

Bucuresti, 21.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *