free download 78 travel guides written by experts

Amplusnet a lansat noul Cyclope – companiile pot preveni acum scurgerile de informatii

Compania  Amplusnet a lansat versiunea 5.0 a solutiei Cyclope Monitorizare Angajati, cel mai avansat produs dezvoltat pentru clasa business. Datorita si evolutiei tehnologiei este relativ usor pentru angajati sa copieze fisiere confidentiale pe dischete, CD/DVD-uri, stickuri USB sau orice alta unitate de stocare.

 

Noile functionalitati permit managerilor sa monitorizeze transferul de date atat in retea cat si pe dispozitivele mobile.  Raportul  `Activitate Fisiere`  ofera informatii despre crearea, modificarea, transferul sau stergerea tuturor documentelor si fisierelor.

`Protectia proprietatii intelectuale, precum si problema scurgerii de informatii confidentiale au devenit o amenintare pentru companiile romanesti.  Si spunem asta in cunostinta de cauza pentru ca aceasta  functionalitate a fost dezvoltata pe baza cerintelor primite de la clienti si evaluatori ` a declarat Dan Gurghian Business Development Managerul Amplusnet.

Spre deosebire de alte produse similare, Cyclope este singura aplicatie care ofera detalii despre activitatea efectiva  a angajatilor, in peste 20 de rapoarte atat la nivel de companie si departament, cat si la nivel individual.

Bucuresti, 05.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *