free download 78 travel guides written by experts

Amplusnet a lansat cel mai performant soft de monitorizare si management al retelei de imprimante

din Romania

Amplusnet, lider pe piata solutiilor software de monitorizare, a lansat o noua versiune a aplicatiei de monitorizare a imprimantelor, cu functionalitati noi – in premiera pentru piata din Romania.

 

Solutia inregistreaza toate documentele listate, numele si continutul acestora, numarul de pagini listate, tipul printarii (alb-negru/color), utilizatorul care a dat comanda, dar si costul generat de fiecare actiune.

Mai mult, administratorul are posibilitatea de a controla toate imprimantele simultan, poate muta actiuni de printare de la o imprimanta la alta si poate opri sau bloca actiunile de printare. De asemenea, se poate restrictiona accesul la printer, pe baza unor limite de pagini sau de costuri presetate.

`Cyclope Monitorizare Imprimante este in continua dezvoltare si evolutie de patru ani, timp in care am reusit sa facem si o cercetare ampla asupra solutiilor existente si nevoilor companiilor. In contextul actual toate companiile si institutiile urmaresc scaderea costurilor operationale, lucru care ne-a facut sa optimizam si functionalitati pentru calculul costurilor asociate activitatii de printare.` a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager.

`Putem spune ca acum solutia este completa si competitiva, atat pentru piata romaneasca, cat si la nivel global. Desi aplicatia poate monitoriza pana la 4000 de imprimante si se adreseaza in special organizatiilor mari, credem ca o astfel de solutie se poate dovedi utila indiferent de numarul de imprimate ce se doresc a fi monitorizate.`

Solutia Cyclope Monitorizare Imprimante va fi lansata in cursul acestei luni si la nivel international.

Bucuresti, 22.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *