free download 78 travel guides written by experts

Amna si Adda va lasa fara aer

Amna & Adda – "Fara aer"

Cele doua artiste lanseaza astazi prima lor colaborare, o productie Demoga sub titlul "Fara aer". La fel ca si piesa, videoclipul a fost produs de catre aceeasi echipa ce a lucrat la hitul anterior, "Arme" feat. What’s Up.

Ideea participarii Addei ii apartine chiar lui Moga. Piesa este un duel liric intre cele doua artiste, cu un balans pop usor acidulat, de vara.

Scenariul aduce cu sine o noua abordare a unei povesti de dragoste, prin prisma unei fantezii a artistei. Videoclipul a avut ca principala sursa de inspiratie atmosfera retro a filmelor din anii ’80 (“Fame”, “Flashdance”), astfel ca actiunea are loc intr-o sala de dans unde este programat un casting.

Amna, cu un look senzual à la Marilyn Monroe, joaca rolul uneia dintre profesoarele care participa la momentele artistice alaturi de alti jurati din echipa Demoga. Cosmin Soare, talentatul finalist al emisiunii ‘Romania Danseaza’, reuseste prin coregrafie si atitudine sa o captiveze pe Amna, care, vrajita, incepe sa il regaseasca in toate personajele care incearca sa ii atraga atentia.

Adda, prin partea de rap din melodie, aduce o aroma surprinzatoare piesei dar si videoclipului caruia ii adauga un plus de savoare si atitudine prin prezenta sa urban chic. In cateva secvente veti recunoaste nume pentru care Marius Moga a mai compus muzica: What’s Up, Shift, Liviu Teodorescu dar si alti membrii fresh ai studioului, cum este cazul Soranei.

Deznodamantul neasteptat al clipului va va surprinde cu siguranta si va reusi sa va determine sa dati din nou play productiei. Amna stie cum sa ne aminteasca prin intregul concept single-video de riscurile pe care le presupune o poveste de dragoste si de importanta vitala a celui care alegem sa ne fie alaturi.

In prezent, senzuala interpreta se afla in Tabara de Muzica alaturi de Marius Moga si alti artisti, pregatind in paralel o serie de surprize.

Amna este o prezenta aparte in industria muzicala. Aceasta are o ascensiune la fel de puternica precum ritmurile carora le-a imprumutat vocea in ultimii ani. Pornind de la hitul ‘Tell me why’, ea a devenit artista preferata a Poloniei si Spaniei veri la rand. Hiturile au continuat sa curga si au dus-o astfel din Europa spre America Centrala si de Sud, acolo unde a sustinut deja concerte, Africa, unde a depasit barierele muzicale si a patruns in cele mai mari cluburi si Asia. De asemenea, Amna are la activ un album lansat in Japonia, care a ajuns pe primul loc in topul vanzarilor.

Pentru mai multe detalii legate de Amna, puteti accesa pagina oficiala a acesteia de facebook.

Bucuresti, 02.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *