free download 78 travel guides written by experts

Amna lanseaza “Ma descurc si singura”, un imn dedicat femeii independente

Dupa un 2017 plin cu milioane de vizualizari pentru single-uri precum “La capatul lumii” & “Nu poti sa ma uiti”, dar si cu emotii, datorita unor lansari precum “Iti promit” – piesa dedicata lui David, fiul artistei de doar 3 ani, Amna lanseaza astazi un nou single – ” Ma descurc si singura”.

Compusa de artista alaturi de UnderVibe, Robert Toma si Alex Parker in studiourile DeMoga, piesa oglindeste conditia femeii moderne, independenta si puternica.

“Piesa reprezinta imnul independentei feminine. Este un mesaj care as vrea sa ajunga la cat mai multe femei, in special la cele care au nevoie sa auda asta.

Amna, Ma descurc si singura

Oamenii se separa cu foarte multa usurinta astazi, refuza sa mai lupte pentru persoana de langa, relatiile nu mai sunt de lunga durata si avem din ce in ce mai multe mame singure. Vreau ca “Ma descurc si singura” sa fie un moment de pauza, de respiro, pe care orice femeie si-l poate lua in secunda in care apasa play”.

Regia clipului ii apartine lui Dan Petcan.

Amna a luat industria muzicala prin surpindere odata cu “Tell My Why”, un debut fulminant care a atins pozitii fruntase in topurile din tari precum Polonia, Spania, Argentina, Serbia, Grecia si Mexic. Au urmat lansari de succes precum “Fara aer”, “Arme”, “In oglinda”, “Cires de mai” si “La capatul Lumii”.

Muzica: UnderVibe, Robert Toma, Alex Parker
Text: Robert Toma
Editori: Roton Music Publishing, DeMoga Music Publishing
© & (P) 2018 ROTON MUSIC
Producatori: Alex Parker, UnderVibe, Robert Toma @DeMoga Music
Mix & Master: Alex Parker
ISRC AUDIO: RO-ROT-18-02701
ISRC VIDEO: RO-ROV-18-02702

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *